ΑΘΗΝΑ
17:16
|
25.04.2024
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο, στην πλατεία Κοτζιά, στις 4.30μμ από την Επιτροπή Αλληλεγγύης που έχει συσταθεί για τη στήριξη της 12χρονης από τον Κολωνό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, σήμερα το μεσημέρι, συνεχίζει τις δράσεις της η Επιτροπή Αλληλεγγύης που έχει συσταθεί για τη στήριξη της 12χρονης από τον Κολωνό, θύματος παιδοβιασμού και trafficking.

Μετά τη μαζική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, η Επιτροπή καλεί σήμερα στις 4.30μμ στο Δημαρχείο (πλατεία Κοτζιά) συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την στήριξη της 12χρονης και της οικογένειάς της, αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει προστασίας από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη στήριξη της 12χρονης και της πολυμελούς οικογένειάς της, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη σήμερα να αναπτυχθούν κοινωνικές -και όχι φιλανθρωπικές-δομές παιδικής προστασίας και φροντίδας ευάλωτων οικογενειών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως καταγγέλλεται από την Επιτροπή, παρότι έχει κατατεθεί στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής – Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Α. Τσιατσιάμη μια σειρά αιτημάτων για την ολόπλευρη κοινωνικο-ψυχική και ηθική στήριξη του ανήλικου θύματος trafficking και της οικογένειάς της σε σταθερή βάση, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία απόκριση.

«Θα είμαστε εκεί να απαιτήσουμε όσα οφείλει να κάνει -και δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα-μια πολιτεία κοινωνικού δικαίου και πρόνοιας για να προστατέψει και να φροντίσει το παιδί», καταλήγει η Επιτροπή Αλληλεγγύης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurostat: Προτελευταία η Ελλάδα στην απασχόληση στη λίστα της Ε.Ε.

Αυστραλία: Ξεβράστηκαν δεκάδες μαυροδέλφινα σε ακτή

Ανατροπή στη καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό

Ελεύθερος ο Φλώρος- Απαγορεύεται να πλησιάσει τον Γραμμένο στα 50 μέτρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα