ΑΘΗΝΑ
18:51
|
18.05.2024
Η ιατροδικαστική έκθεση για το περιστατικό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις εβδομάδες ενώ έχει ήδη ζητηθεί δείγμα DNA από τον ποδοσφαιριστή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πόρτα του ανακριτή περνάει σήμερα, Μ. Πέμπτη, ο πρώην, πλέον, τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο.

Κατά την καταγγελία της ανήλικης, το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τρίτης, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ελίνα Θειακοδημήτρη, μιλώντας στο MEGA, υπογράμμισε πως «δεν έχουμε να κάνουμε με παιδεραστία ή βιασμό» προσθέτοντας ότι ο Κλέιμαν δεν  γνώριζε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη.

Η ίδια η 17χρονη υποστήριξε στην κατάθεσή της πως «ένα άτομο που βρισκόταν στα VIP του καταστήματος» προσκάλεσε εκείνη και άλλα τέσσερα άτομα.

«Εκεί άρχισε να με κερνάει σφηνάκια και στη συνέχεια με άγγιξε στα οπίσθια, πάνω από τη φούστα, πράγμα που δεν ήθελα. Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του από το χώρο» είπε η ίδια, εξηγώντας παράλληλα πως στη συνέχεια επέστρεψε στο χώρο επειδή η παρέα της ήταν ακόμη εκεί και τότε ο Κλέιμαν την πλησίασε ξανά και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Κατά πληροφορίες, η ιατροδικαστική έκθεση για το περιστατικό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε τρεις εβδομάδες ενώ έχει ήδη ζητηθεί δείγμα DNA από τον ποδοσφαιριστή.

Ο 33χρονος και συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλημμύρες στο Αφγανιστάν

Η Τυνησία λέει ότι 23 μετανάστες αγνοούνται μετά την αναχώρηση τους με βάρκα για την Ιταλία

Οι φοιτητές της Χιλής απαιτούν από την κυβέρνηση να διακόψει τις σχέσεις με το Ισραήλ

Βίαιες διαδηλώσεις μαίνονται στη Νέα Καληδονία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα