ΑΘΗΝΑ
01:11
|
28.02.2024
Ποιος Ντόριαν Γκρέι; Στην Ελλάδα αξίζουμε και έχουμε τα καλύτερα. Το πορτρέτο του υπουργού Ανάπτυξης είναι πραγματικότητα και δεσπόζει στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. #καλάθι_του_καλλιτέχνη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και ο παραλογισμός των προεκλογικών αγώνων (!) των υποψηφίων υπουργών φαίνεται να έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Φυσικά, σε αυτό το κλίμα δεν θα μπορούσε να λείπει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας, το κυβερνητικό έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία 4 χρόνια στους τομείς των επενδύσεων και της ανάπτυξης.

Μια άκρως προεκλογική εκδήλωση, που διόλου τυχαία δεν επιλέχτηκαν τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Με σκληρό αγώνα, ο κ. Άδωνις καλούσε τον κόσμο, ήδη από την προηγούμενη μέρα, να παρευρεθεί στα Ναυπηγεία, για να τον απολαύσουν, αλλά και να βιώσουν μια από τις καλύτερες και καλλιτεχνικές εμπειρίες, που θα μπορούσαν ποτέ να ζήσουν!

Για ποιο πράγμα μιλάμε; Μα φυσικά για το πορτέτρο του κ. Γεωργιάδη, το οποίο και παρουσιάστηκε την ίδια μέρα στα Ναυπηγεία! Ο κ. Άδωνις αγκαζέ με τον κ. Πορτοσάλτε έκαναν την παρουσίαση ενός πίνακα, ο οποίος απεικονίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη με προοπτική τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Φήμες θέλουν τον οίκο Koller μετά την πετυχημένη δημοπρασία του σκελετού του τυραννόσαυρου, να διεκδικεί το συγκεκριμένο έργο τέχνης! Η αξία του; Φυσικά ανεκτίμητη, αφού μιλάμε για ένα έργο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μήπως να περιμένουμε το καλάθι του καλλιτέχνη από τον κ. Γεωργιάδη;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Δεν απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kellogg’s είναι η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα

Δάνειο 60 δισ. δολαρίων αναζητά το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα