ΑΘΗΝΑ
11:55
|
06.05.2024
Ζητήθηκε από τους κατοίκους να κλειστούν σε κλειστούς χώρους και να σφραγίσουν τυχόν κενά με πετσέτες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πυρκαγιά σε αποθήκη στη γειτονιά Γουισινόμινγκ της πόλης της Φιλαδέλφειας γέμισε την ατμόσφαιρα με πυκνό μαύρο καπνό το πρωί της Δευτέρας.

Περίπου στις 9:45 π.μ., (τοπική ώρα) φλόγες και πυκνός καπνός προέβαλαν από ένα κτίριο που βρίσκεται κατά μήκος των οδών Van Kirk και Tacony.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, οι αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι υπάρχει καταφύγιο σε επιφυλακή για άτομα που ζουν κοντά στην πυρκαγιά.

«Ζητούμε από όλους τους κατοίκους αυτής της περιοχής να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους μέχρι να δοθούν πρόσθετες οδηγίες», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης της πόλης.

Ενώ ισχύει η διαταγή δημιουργίας καταφυγίου, οι αξιωματούχοι της πόλης ζήτησαν από τους κατοίκους να πάνε ή να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, να κλείσουν τον κλιματισμό και να κλείσουν τα παράθυρα, να βρουν το δωμάτιο με τα λιγότερα παράθυρα και πόρτες και να χρησιμοποιήσουν ταινία ή πετσέτες για να σφραγίσουν τυχόν κενά, όπως και να έχουν έτοιμο εμφιαλωμένο νερό και φαγητό.

Συνιστάται επίσης στους κατοίκους να χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή γραπτά μηνύματα για να αλληλογραφούν με την οικογένεια, προκειμένου να διατηρούνται ανοιχτές οι τηλεφωνικές γραμμές για επικοινωνίες έκτακτης ανάγκης.

Φορτηγά που παρατάσσονταν κατά μήκος της εγκατάστασης φάνηκαν να τυλίγονται στις φλόγες.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν δώσει ακόμη πληροφορίες για την εγκατάσταση που καίγεται κι αν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Μεξικό: Αναγνωρίστηκαν τα πτώματα του Αμερικανού και των δυο Αυστραλών τουριστών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα