ΑΘΗΝΑ
15:25
|
05.05.2024
Σε Σχηματάρι, Θήβα και Λιβαδειά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μενίδι ο Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με λιγότερο από έναν μήνα να μας χωρίζει από τις κάλπες της 21ης Μάη, συνεχίζεται αμείωτη η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων, οι επισκέψεις των επικεφαλής ανά την Ελλάδα και οι δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις.

Σήμερα Τρίτη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες από το Αιγάλεω σχολίασε καυστικά το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ «Δικαιοσύνη παντού» με αιχμές για τον Νίκο Παππά, θα επισκεφθεί το Σχηματάρι, τη Θήβα και τη Λιβαδειά, ενώ το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που το βράδυ της Δευτέρας από την Κω τόνισε για μια ακόμα φορά πως δεν θα υπάρξει κυβέρνηση ηττημένων, θα παραχωρήσει σήμερα στις 9 το πρωί συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha στην εκπομπή « Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ το απόγευμα θα μεταβεί στα Χανιά όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, στις 19:00, στην πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό Λιμάνι.

Αύριο Τετάρτη, ο κ. Τσίπρας θα παραστεί στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και θα μιλήσει στην Ιτέα, ενώ την Πέμπτη θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες από το Αγρίνιο έστρεψε τα πυρά του κατά των δύο βασικών μονομάχων Μητσοτάκη και Τσίπρα, θα βρεθεί σήμερα στα στα Ιωάννινα, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων του Κινήματος, στις 20:00 στο Ξενοδοχείο Du Lac).

Αύριο, Τετάρτη, ο κ. Ανδρουλάκης, σε εκδήλωση με υγειονομικούς στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», θα παρουσιάσει τις θέσεις του Κινήματος για την υγεία και το ΕΣΥ, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται από τη Χαριλάου Τρικούπη και η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1 και τους δημοσιογράφους Κ. Παπαχλιμίντζο και Χρ. Βίδου, αύριο Τετάρτη 26 Απρίλη, στις 8 το πρωί.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης θα περιοδεύσει σήμερα στο Μενίδι και θα συνομιλήσει με μέλη της Συμμαχίας και πολίτες στις 20.30 στο Δημαρχείο Αχαρνών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πούτιν συγχαίρει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς την Κυριακή του Πάσχα

Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος στη Γάζα, η Χαμάς θα παραμείνει στην εξουσία

Ανάληψη ευθύνης από την Χεζμπολάχ για πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Το Ισραήλ αποφάσισε να κλείσει το Al Jazeera στην επικράτειά του

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα