ΑΘΗΝΑ
14:04
|
02.05.2024
Όταν η κα. Αγαπηδάκη έγραφε για τον «μικρό Πολάκι» και τον «εγκληματικά ανήθικο» Τσίπρα...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας και άλλοτε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αν διαβάσαμε αρκετά για το βιογραφικό της κα. Αγαπηδάκη, λίγα γνωρίζουμε για το πολιτικό – κομματικό παρελθόν της. Ποιο είναι λοιπόν; Φαίνεται πως κρατάει χρόνια η κόντρα της, ελληνιστί «beef», με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Παύλο Πολάκη.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο, όχι και τόσο, μακρινό παρελθόν:

«Ήταν ένα μικρό Πολάκι» με υπογραφή της Αγαπηδάκη, 2017

Την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ξεχώρισαν καυστικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα κατά της τότε κυβέρνησης. Η σύγκρουσή της με τον Πολάκη φαίνεται να έχει διάρκεια ετών. Η κα. Αγαπηδάκη είχε γράψει ένα άρθρο με τίτλο «ήταν ένα μικρό Πολάκι», στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει αιχμηρά με δική του ανάρτηση.

Ας διαβάσουμε πρώτα, το «ήταν ένα μικρό Πολάκι» της κα. Αγαπηδάκη:

Ήταν ένα μικρό Πολάκι

Φαντάσου τον Πολάκη πιτσιρίκο, να του ζητάει η μαμά του να κάνει τα κακάκια του στο γιο-γιο. Κάθεται εκείνος και σκέφτεται «για να τα ζητάει αυτή, θα είναι πολύτιμα! Ποιος ξέρει μάλιστα πόσο πολύτιμα! Μιλάμε για χρυσάφι, ρουμπίνια, μπριλάντια! Σιγά μην της τα δώσω να πλουτίσει αυτή, να αποκτήσει όλη την εξουσία και να μείνω εγώ στον άσσο!»

Έτσι λοιπόν, τα κρατούσε το καημένο, τα κρατούσε, και κατάντησε σε αυτή την ηλικία να κυκλοφορεί με μια γεμάτη πάνα και να γεμίζει τον τόπο μπόχα και δυσωδία.

Οτιδήποτε αρκεί να μην συνειδητοποιήσει ότι τα σκατά δεν είναι χρυσάφι.

Γι’αυτό, να το αντιμετωπίζετε με συγκατάβαση το Πολάκι.
Στην πραγματικότητα, είναι ένα παραπληροφορημένο μωρουλίνι με μουστάκι, που έμαθε ότι το να μην πηγαίνεις στην τουαλέτα σε κάνει αριστερό.

Απάντηση Πολάκη:

Τσίπρας «εγκληματικά ανήθικος», 2016

Πριν αναλάβει, ωστόσο, θέσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ, η Ειρήνη Αγαπηδάκη είχε αφήσει το αποτύπωμά της με τις πρωτοφανείς υβριστικές – εμπρηστικές αναρτήσεις της, κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Ας πούμε ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δολοφόνοι» έγραφε το 2016 στα social media. «Τσίπρα εμείς θέλαμε να φύγετε με εκλογές, εσύ λύσσαξες να γνωρίσεις τα καμαράκια του Κορυδαλλού» σημείωνε επίσης,  ενώ είχε αποκαλέσει τον Αλ. Τσίπρα «εγκληματικά ανήθικο».

Ειρήνη Αγαπηδάκη

Απάντηση Τσίπρα για την κα. Αγαπηδάκη, τον Φεβρουάριο του 2021

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής στόχευσε την Ειρήνη Αγαπηδάκη, υπεύθυνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα και διάβασε σειρά ποσταρισμάτων της τα οποία περιείχαν υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην Πρωθυπουργό: «Φαίνεται ότι δεν έχει εικόνα του τι μαζεύετε γύρω σας, κ. Μητσοτάκη. Εχετε κοντά σας σήμερα την κ. Αγαπηδάκη. Να την χαίρεστε λοιπόν» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Ας καλωσορίσουμε την κα. Αγαπη(δάκη)…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες της πρότασης εκεχειρίας του Ισραήλ

ΜέΡΑ25: Προκλητική η αποφυλάκιση του ναζιστή Μιχαλολιάκου

Συγκέντρωση στο Γερεβάν με αίτημα την παραίτηση του Νικόλ Πασινιάν

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα