ΑΘΗΝΑ
10:55
|
03.05.2024
Όλμος του ουκρανικού στρατού χτύπησε λεωφορειάκι σκοτώνοντας ακαριαία τουλάχιστον επτά άτομα και τραυματίζοντας άλλα 17.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φονική επίθεση με στόχο αμάχους πραγματοποίησε νωρίς σήμερα το απόγευμα ο ουκρανικός στρατός στην αυτοαποκαλούμενη «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονιέτσκ» καθώς όλμος χτύπησε λεωφορειάκι σκοτώνοντας ακαριαία τουλάχιστον επτά άτομα και τραυματίζοντας άλλα 17.

«Οι #NATO|ϊκές οβίδες, που στέλνουμε στο πυροβολικό #Kiev βρίσκουν στόχο, όπως συμβαίνει 9 συνεχόμενα χρόνια. Bravo μας!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο γνωστός ανταποκριτής του OpenTV στη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης του Ντονιέτσκ, Αλεξέι Κουλεμζίν, βομβαρδίστηκαν παράλληλα τουλάχιστον τρεις συνοικίες της πόλης, καθώς και τμήμα του πολυκαταστήματος «Ουκράινα» στη συνοικία Κιέβου με αποτέλεσμα εκτενή πυρκαγιά που έκανε άμορφη μάζα σιδερικών αρκετά αυτοκίνητα.

Η επίθεση έγινε σε κεντρικό δρόμο της πόλης με τον Πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης ΛΔ Ντονιέτσκ, Ντενίς Πουσίλιν, να αναφέρει στο Telegram ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έπληξαν νωρίτερα σήμερα, μεταξύ άλλων, ένα νοσοκομείο, ένα ολυμπιακό στάδιο και πολυκατοικίες.

Ρωσικές επιδρομές στην πόλη Ούμαν

Φονικές ρωσικές επιδρομές έγιναν νωρίτερα και στην πόλη Ούμαν της Ουκρανίας.

Το σφοδρό ρωσικό σφυροκόπημα της πόλης Ούμαν της κεντρικής Ουκρανίας προκάλεσε, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό θυμάτων, τουλάχιστον 17 νεκρούς (ανάμεσά τους τρία παιδάκια) και 18 τραυματίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Eurovision: Θα αφαιρέσουν παλαιστινιακές σημαίες και σύμβολα από τους θεατές

Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά Μητσοτάκη και άλλων πολιτικών

Η διακοπή των σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και τι μπορεί να σημαίνει

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα