ΑΘΗΝΑ
16:52
|
16.06.2024
Συγκέντρωση και μουσική πορεία ενάντια στην καταστροφή του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα και την απογύμνωσή του από το φυσικό του περιβάλλον το απόγευμα της Πρωτομαγιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μουσική πορεία προς υπεράσπιση του αρχαιολογικού πάρκου της Ακαδημίας Πλάτωνα, όπου η δημαρχία Μπακογιάννη επαναπρογραμματίζει το Athens Urban Picnic την ώρα που μεθοδεύει την άμεση εκρίζωση εκατοντάδων δέντρων από το πάρκο στο οποίο προσκαλεί σε «πικ νικ για μικρούς και μεγάλους», καλεί η Πρωτοβουλία Αγώνα για το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα το απόγευμα της Πρωτομαγιάς.

«Αύριο στις 5μμ στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα υποδεχόμαστε τον δήμαρχο της Αθήνας στο χώρο που σχεδιάζει να καταστρέψει. ”314 δέντρα θα απομακρυνθούν άμεσα από το πάρκο της Ακ. Πλάτωνα” δηλώνει ο δήμος Αθηναίων και οργανώνει πικ νικ στο χώρο! Απαντάμε πως τα πικ νικ γίνονται στα πάρκα όσο εκεί υπαρχουν δέντρα και άνθρωποι να τα υπερασπιστούν!» υπογραμμίζει σε ανάρτησή της η Πρωτοβουλία η οποία μαζί με την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη και τη Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού, Σεπολίων, Ακαδημίας Πλάτωνα καλούν στη συγκέντρωση υπεράσπισης του πάρκου.

Διαβάστε επίσης: «Όχι» από κατοίκους και συλλογικότητες στις μεθοδεύσεις για καταστροφή του άλσους της Ακαδημίας Πλάτωνα

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σκληρή κριτική Κακλαμάνη προς την κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επιβραβεύει «πρόθυμα» στελέχη της

Ιράν: Χάρη σε 2.654 κρατούμενους ανήμερα του Eid al-Adha

Νεκρός και ο Αμερικανός τουρίστας που είχε εξαφανιστεί στο Μαθράκι της Κέρκυρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα