ΑΘΗΝΑ
13:44
|
03.05.2024
Στους 22 συνολικά τίτλους Grand Slam που μετρά, περιλαμβάνονται και 3 που κατέκτησε κυριαρχώντας στο US Open το 2011, το 2015 και το 2018.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο εδραιωμένος στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο φετινό US Open, αφού η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες ότι θα αναστείλει στις 11 Μαΐου τους κανονισμούς σχετικά με τον εμβολιασμό για COVID-19 για τους διεθνείς ταξιδιώτες.

Ο Τζόκοβιτς δε συμμετείχε στο τουρνουά του 2022 λόγω αυτών των κανονισμών. Φέτος, ο 35χρονος Σέρβος δεν μπόρεσε να εισέλθει σε αμερικανικό έδαφος μετά από την απόρριψη της αίτησής του να λάβει ειδική άδεια συμμετοχής στο Indian Wells και στο Miami Open.

Ο Τζόκοβιτς εμποδίστηκε από το να συμμετάσχει στο περυσινό Australian Open και απελάθηκε από τη χώρα ελλείψει πιστοποιητικού εμβολιασμού. Διευκρίνησε τότε ότι προτιμά να χάσει συμμετοχές σε Grand Slam, από το να εκβιαστεί σε μία ιατρική πράξη.

Φέτος, ο Τζόκοβιτς μπόρεσε να συμμετάσχει στο Αυστραλιανό Όπεν και να ανακηρυχθεί πρωταθλητής του συγκεκριμένου τουρνουά για δέκατη φορά.

Στους 22 συνολικά τίτλους Grand Slam που μετρά στην καριέρα του, περιλαμβάνονται και 3 που κατέκτησε κυριαρχώντας στο US Open το 2011, το 2015 και το 2018.

Το φετινό US Open θα διεξαχθεί από τις 28 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Κίνα: Εκτοξεύτηκε το διαστημόπλοιο Chang’e 6 με προορισμό τη Σελήνη

Βρετανία: Πρώτη μεγάλη νίκη του Εργατικού Κόμματος έναντι των Συντηρητικών του Σούνακ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα