ΑΘΗΝΑ
13:57
|
26.06.2024
Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων με ομιλίες, περιοδείες και τηλεοπτικές εμφανίσεις καθώς πλησιάζουν οι εκλογές της 21ης Μαΐου.

Σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις Περιφερειακές Ενότητες Ηλείας και Αχαΐας. Το πρωί θα επισκεφθεί τα Λεχαινά και την Αμαλιάδα, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας και το εργοτάξιο του νέου αυτοκινητοδρόμου Πάτρα – Πύργος στα Χανάκια. Στις 19:00 ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο στάδιο της Ένωσης Αθλοπαιδιών Πατρών (ΕΑΠ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί σήμερα την Άρτα και την Πρέβεζα. Στις 12:00 θα περιοδεύσει στην Άρτα (σημείο εκκίνησης πλ. Εθνικής Αντίστασης-Άγιος Δημήτριος στις 12:00) και το απόγευμα στις 18:30 θα περιοδεύσει στην πόλη της Πρέβεζας (σημείο εκκίνησης Εθνικής Αντιστάσεως & Παρθεναγωγείου, κεντρικός πεζόδρομος).

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί σήμερα τη Λάρισα. Στις 12.00 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το παζάρι της Αγιάς. Στις 20.00 θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και στη συνέχεια θα παραβρεθεί στην συνεστίαση των Τ.Ο. Λάρισας και Υπαίθρου του ΚΚΕ, στο κτήμα Δριστέλλα (7ο χιλιόμετρο Λάρισας -Τυρνάβου).

Ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα θα μιλήσει στην Κεντρική Πλατεία (Ψαράκια) της Καλαμάτας, στις 20:30. Σε περίπτωση που δεν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, η ομιλία στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Ξενοδοχείου REX (Αριστομένους 26).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Δεν αναγνωρίζει τα εντάλματα σύλληψης κατά Σοϊγκού και Γερασίμοφ

Το πενθήμερο, πέθανε! Ζήτω η ανάπτυξη!

Συγκέντρωση σωματείων για τη Fieratex στη Θεσσαλονίκη: Μιλάμε για την επιβίωσή μας

Ζυμώσεις… στο ΠΑΣΟΚ: «Χάρη, πάμε;»-Ο Χριστοδουλάκης στηρίζει την υποψηφιότητα Δούκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα