ΑΘΗΝΑ
00:16
|
04.05.2024
Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε ασφυξία ως αποτέλεσμα θερμοπληξίας απέδωσε ο ιατροδικαστής την αιτία θανάτου του βρέφους 5,5 μηνών που άφησε χτες την τελευταία του πνοή ξεχασμένο στο ΙΧ αυτοκίνητο του 37χρονου πατέρα του από την Άρτα.

Ωστόσο, προκειμένου να υπάρχει μία πλήρης εικόνα για τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο του βρέφους αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τυχόν παθολογικού αίτιου που μπορεί να προϋπήρχε.

Ο σοκαρισμένος πατέρας του παιδιού, που πήρε σήμερα προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου είναι φρουρούμενος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.  Υποβάλλεται σε καταστολή καθώς όταν άκουσε χτες από τους γιατρούς ότι το παιδί του πέθανε επιχείρησε να σπεύσει στο παράθυρο, όπου τον πρόλαβαν προτού πέσει.

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι και η μητέρα του άτυχου βρέφους που επίσης νοσηλεύεται καθώς ζητά να την αφήσουν να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου στην Περδικορράχη αφού προηγηθεί σύντομη ευχή βάφτισής του με το όνομα Λυδία-Ελένη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα