ΑΘΗΝΑ
16:20
|
20.05.2024
Σε Πέλλα, Ημαθία και Καστοριά ο πρωθυπουργός, στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας και στην Πάτρα ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις κεντρικές προεκλογικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του ΚΚΕ, συνεχίζεται η προεκλογική δραστηριότητα τέσσερις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής με το πολιτικό θερμόμετρο να ανεβαίνει.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που από τη Θεσσαλονίκη, εξαπέλυσε ακόμα μία δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, θα μιλήσει σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην πλατεία Ασωμάτων στο Θησείο.

Νωρίτερα ο κ. Ανδρουλάκης, λίγο πριν τις 11 το πρωί, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου  και τον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του ιδρυτικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Θανάση Τσούρα, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’  Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που χθες επανέλαβε για μια ακόμα φορά, αυτή τη φορά από το κέντρο της Πάτρας ότι «στις εκλογές της Κυριακής, υπάρχει ελπίδα για τον λαό και τη νεολαία μας. Και η ελπίδα δυναμώνει όσο δυναμώνει το ΚΚΕ», θα μιλήσει σήμερα Τετάρτη, στις 8 το βράδυ στην κεντρική εκδήλωση του κόμματος στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες το βράδυ από τον ANT1 υποσχέθηκε πως «με τη ΝΔ κυβέρνηση σε 100 μέρες θα έχουμε την επενδυτική βαθμίδα» θα κινηθεί εκτός Αττικής επισκεπτόμενος σήμερα την Κρύα Βρύση Πέλλας και τη Νάουσα Ημαθίας. Στις 7 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση του κόμματος στην Καστοριά, στο ξενοδοχείο «Limneon».

Ομιλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που χθες από τη Θεσσαλονίκη απηύθυνε πλατύ κάλεσμα στους νέους, να πάνε την Κυριακή στις κάλπες «να στείλουν στο σπίτι του» των Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, θα μιλήσει σήμερα, στις 8 το βράδυ στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, ενώ νωρίτερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η Διακαναλική Συνέντευξη του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φύλλο συκής στη διεθνή δικαιοσύνη η εξίσωση θύτη (Ισραήλ) και θύματος (Γάζα) μέσω Χάγης

Κρεμλίνο: «Η ειδική επιχείρηση συνεχίζεται» παρά τη λήξη της θητείας Ζελένσκι

Τζούλιαν Ασάνζ: «Πράσινο φως» για νέα έφεση κατά της απόφασης έκδοσης

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα