ΑΘΗΝΑ
11:50
|
26.04.2024
Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπανικολάου σε κρίσιμη κατάσταση ερπετολόγος που έπαθε αναφυλακτικό σοκ μετά από δάγκωμα οχιάς στη Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δισωληνωμένη σε εξαιρετικά κρίσιμη νοσηλεύεται 43χρονη ερπετολόγος η οποία νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής δέχτηκε επίθεση από δηλητηριώδες φίδι το οποίο είχε κληθεί να εγκλωβίσει. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου, ο επιστάτης φέρεται να εντόπισε οχιά στο ισόγειο του σχολείου, και ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και την πυροσβεστική η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται δημοσίευμα του voria.gr έδωσε το τηλέφωνο δύο ερπετολόγων, με την 43χρονη εθελόντρια της οργάνωσης «Δράση για την Άγρια Ζωή» να καταφθάνει πρώτη στο σημείο.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, ο επιστάτης απομάκρυνε από το εσωτερικό του σχολείου το φίδι χρησιμοποιώντας μια σκούπα, ενώ στη συνέχεια η ερπετολόγος επιχείρησε να πιάσει την οχιά προκειμένου να την βάλει σε κλουβί – τσάντα μεταφοράς, με το φίδι να την δαγκώνει προκαλώντας της αναφυλακτικό σοκ.

Η ίδια φέρεται να εκτίμησε αρχικά πως είχε περιθώριο ενός 24ωρου, ωστόσο η κατάσταση της επιδεινώθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να καταρρέει και να διακομίζεται διασωληνωμένη στο  νοσοκομείο Παπανικολάου, στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του οποίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τι απαντά ο γιατρός για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένοχος ο αστυνομικός για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα σε προαύλιο σχολείου

Κατά της Apple για χρήση παράνομων ορυκτών στρέφεται η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα