ΑΘΗΝΑ
22:51
|
23.09.2023
Σάλος έχει προκληθεί από το κτηνώδες βίντεο, με τις πρώτες καταγγελίες να πέφτουν βροχή, για τον μαρτυρικό θάνατο των ζώων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε σε ταβέρνα της Καρπάθου και δείχνει πως στην κουζίνα τηγάνιζαν ψάρια ενώ ήταν ζωντανά. Μετά τη δημοσίευσή του έχει προκληθεί σάλος αντιδράσεων ενώ έχει γίνει σχετική καταγγελία από την Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι «Νέμεσις».

Στο βίντεο που προέρχεται από story στο Instagram φαίνεται η κουζίνα του καταστήματός όπου ψάρια τηγανίζονται ζωντανά. Ειδικότερα, ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι ενώ εκείνα σπαρταρούν και στη συνέχεια τα βάζουν στο καυτό λάδι.

Όπως επισημαίνει σε σχετική της δημοσίευση στη σελίδα της στο Facebook η «Νέμεσις» την Πανελλήνια Οργάνωση για το περιβάλλον, τα ζώα και την κατάργηση του κυνηγιού αναφέρει: «Πολύ σκληρό βίντεο. Κάρπαθος, έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο».

«Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται (έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου» προσθέτει η «Νέμεσις».

«Μερικοί έχουν αποκτηνωθεί τελείως» αναφέρει ένα από τα σχόλια κάτω από το βίντεο ενώ άλλος χρήστης του Facebook ζητά αυτός που τηγανίζει τα ψάρια ζωντανά να φυλακιστεί.

Προσοχή σκληρό βίντεο

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ: Η αστυνομία της Φλόριντα σταμάτησε 10χρονο οδηγό στον αυτοκινητόδρομο

Πώς η φαιντανύλη «σαρώνει» τις ΗΠΑ

Η Τουρκία συνέλαβε 439 παράτυπους μετανάστες και έσωσε 102 την ίδια μέρα

Ο λιβανέζικος στρατός λέει ότι αντάλλαξε δακρυγόνα και βόμβες καπνού με το Ισραήλ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα