ΑΘΗΝΑ
05:04
|
26.04.2024
Ουπς, τι έκανα... πάλι;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την ανασκαφή στην Αθήνα, ώστε να βρεθεί η Πολιτεία του Πλάτωνα, ο κ. Μπακογιάννης συνεχίζει να μας χαρίζει ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, ένα εικοσιτετράωρο πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, καθώς όπως διαπιστώνεται παρακάτω έπεσε θύμα γνωστών Ρώσων φαρσέρ!

Φαίνεται, πως ο Δήμαρχος της Αθήνας, μετά την γκάφα με την Πολιτεία του Πλάτωνα, έγινε γνωστός και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να αποτελεί το τέλειο θύμα για φάρσες, αποκαλύπτοντας ωστόσο, «ευαίσθητες» πληροφορίες, που σίγουρα δεν θα βρουν χαρούμενο τον κ. Μητσοτάκη.

Οι γνωστοί Ρώσοι φαρσέρ λοιπόν, που υποδύονται πολιτικούς και κάνουν βιντεοκλήσεις και συνεντεύξεις εντός κι εκτός Ρωσίας, προσποιήθηκαν, ένας εξ’ αυτόν, ότι είναι δήμαρχος της Βαρσοβίας και μίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη για την Ελλάδα, για τη Ρωσία και φυσικά τη σχέση της Ελλάδας με την Ουκρανία. Και οι αποκαλύψεις μόλις αρχίζουν…

Ο κ. Μπακογιάννης αποκάλυψε στον υποτιθέμενο δήμαρχο, ότι οι Έλληνες έχουν κουραστεί με το θέμα της Ουκρανίας και είναι δυσαρεστημένοι με τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης η οποία προμηθεύει με όπλα την Ουκρανία, ξεμπροστιάζοντας την κυβέρνηση για τη μη αποστολή S-300 στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι όντως η κυβέρνηση: «Θέλουμε να στείλουμε S-300 στην Ουκρανία. Ήδη στέλνουμε όπλα μέσω Πολωνίας»!

Ουπς, τι έκανα;

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πικρία για ΠΑΣΟΚ και Ευρωκοινοβούλιο εκφράζει η Εύα Καϊλή

Ποιοι κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας

Νέος γύρος ελληνοτουρκικών συνομιλιών Θετικής Ατζέντας αύριο, στην Τουρκία

Οι προηγούμενες εκλογές μέτρο σύγκρισης στις ευρωεκλογές λέει ο Μητσοτάκης στο ΣΚΑΪ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα