ΑΘΗΝΑ
20:40
|
13.05.2024
Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου εργαστηρίου του κομμουνιστή ζωγράφου Γιώργη Βαρλάμου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τον πρόεδρο της ΝΔ να αποσείει κάθε υποψία για αλαζονεία, τον Αλέξη Τσίπρα να ζητά ανατροπή συσχετισμών και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να υπερασπίζεται τις προτάσεις του για αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, συνέχισαν χθες τις εμφανίσεις τους οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, που σήμερα θα βρεθούν σε Κρήτη, Νίκαια και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που χθες από τη Ηράκλειο έκανε λόγο για «γαλάζια Κρήτη» θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη τις Περιφερειακές Ενότητες Ρεθύμνης και Χανίων. Το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Πέραμα Ρεθύμνης και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά, όπου θα επισκεφθεί τις Βρύσες, τον Πλατανιά, την Κίσσαμο και το Θέρισο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που χθες το βράδυ, στην πρώτη του μετεκλογική συνέντευξη στο Star τόνισε πως δεν έχει το δικαίωμα να «λιποτακτήσει» και ζήτησε ανατροπή των συσχετισμών, θα πραγματοποιήσει σήμερα ομιλία, σήμερα στις 19:30, στη Νίκαια στην Πλατεία 17ης Αυγούστου (Οσία Ξένη).​

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες το βράδυ από την Χίο πέρασε στην αντεπίθεση και απάντησε στις έντονες επικρίσεις που δέχθηκαν από τη ΝΔ οι προτάσεις του για τη αναμόρφωση της φορολογίας, θα επισκεφθεί σήμερα Τετάρτη στις 12:30 το κέντρο έρευνας εφαρμογών μαστίχας στην Καλλιμασία Χίου, ενώ στις 19:00  θα κάνει περιοδεία  στον δήμο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη (πλατεία Πολίχνης).

Τέλος, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραβρεθεί σήμερα Τετάρτη, στις 19:30, σε εκδήλωση όπου η ΚΕ του ΚΚΕ εγκαινιάζει το «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου – Χώρο Πολιτισμού», στη Γούβα, Λεάγρου 23 (στάση μετρό Αγ. Ιωάννης). Όπως σημειώνει το ΚΚΕ «πρόκειται για το εργαστήρι του σπουδαίου κομμουνιστή ζωγράφου – χαράκτη Γιώργη Βαρλάμου, που με τη διαθήκη του κληροδότησε στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, και η Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, αφού ολοκλήρωσε τις εργασίες αποκατάστασής του, είναι έτοιμη να το λειτουργήσει, όπως ακριβώς ο ίδιος ήθελε, ως έναν ανοιχτό και φιλόξενο χώρο, όπου θα δημιουργούν και θα μαθαίνουν οι νέοι καλλιτέχνες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Ερντογάν: Επίδειξη τουρκικής προκλητικότητας απέναντι στον άβουλο Μητσοτάκη

Προσήλωση Μητσοτάκη-Ερντογάν στη θετική ατζέντα αλλά και κόντρα για τη Χαμάς (video)

Ξεκινά η δίκη για διαφθορά του Αμερικανού γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ

ΗΠΑ-Πανεπιστήμιο Ντιουκ: Φοιτητές αποχώρησαν πριν την ομιλία του κωμικού Σάινφελντ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα