ΑΘΗΝΑ
03:36
|
02.05.2024
«Έξω οι Ναζιστές από εδώ!» φώναξε πλήθος διαδηλωτών που αποδοκίμασε έντονα τον Ισραηλινό ακροδεξιό υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ντροπή! Αίσχος!», «Έξω οι Ναζιστές από εδώ!» φώναξε πλήθος διαδηλωτών που αποδοκίμασε έντονα τον Ισραηλινό ακροδεξιό υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ όταν δοκίμασε να εμφανιστεί στην έναρξη της σημερινής «Παρέλασης Υπερηφάνειας»  (Gay Pride Parade)  της Ιερουσαλήμ όπου ένα πολύχρωμο πλήθος διαφόρων ηλικιών άρχισε να γεμίζει από νωρίς τους πιο κεντρικούς δρόμους στο κέντρο της πόλης.

Πολλοί από τους διαδηλωτές δεν ξέχασαν το 2006 όταν ο Μπεν Γκβιρ πραγματοποίησε τη λεγόμενη «Παρέλαση Κτηνών» («Beasts parade») μαζί με μερικές εκατοντάδες μισαλλόδοξους προκειμένου να καθυβρίσει και να κοροϊδέψει μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Προ ημερών, ο Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ ,που είναι εδώ και μερικούς μήνες υπουργός, μαλάκωσε τη θέση του και «συμμόρφωσε» το λεξιλόγιό του αποκαλώντας «αδελφές και αδελφούς» τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας ώστε να αμβλύνει τις εντυπώσεις.

Μαζική συμμετοχή

Από νωρίς το απόγευμα, χιλιάδες νεαρά κυρίως άτομα άρχισαν να κατακλύζουν τους δρόμους της κατεχόμενης Ιερουσαλήμ και άλλων πόλεων στο Ισραήλ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα