ΑΘΗΝΑ
06:19
|
24.04.2024
Πρόκειται για τους γενικούς διευθυντές του ΟΣΕ, τον διευθυντή διεύθυνσης σιδηροδρομικών συστημάτων, τον διάδοχό του και τον διευθυντή της διεύθυνσης συντήρησης τεχνικών συστημάτων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν από τον Εισαγγελία Εφετών Λάρισας Σταμάτη Δασκαλόπουλο κατά 5 στελεχών του ΟΣΕ.

Πρόκειται για τους γενικούς διευθυντές του ΟΣΕ τις περιόδους 2017 – 2019 και 2019 – 2020, τον διευθυντή διεύθυνσης σιδηροδρομικών συστημάτων την περίοδο 2017 – 2021 και τον διάδοχό του από το 2021 έως σήμερα.

Επίσης στον διευθυντή της διεύθυνσης συντήρησης τεχνικών συστημάτων από το 2021 μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, μετά τη συνεκτίμηση αποδεικτικού υλικού από την προανάκριση που διενεργεί ο Εφέτης Ανακριτής Σταμ. Μπακαϊμης, ο κ. Δασκαλόπουλος άσκησε δίωξη για τα ίδια αδικήματα διά παραλείψεως με αυτά των προφυλακισθέντων Σταθμάρχη και Επιθεωρητή (δια παραλείψεως κατ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας της συγκοινωνίας, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή).

Οι κατηγορίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέο πρόβλημα με αεροσκάφος της Boeing στο Γιοχάνεσμπουργκ

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Βράζουν τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ από οργή για τη σφαγή των Παλαιστινίων στη Γάζα

Πιέσεις ΟΗΕ και Συμβουλίου της Ευρώπης στο Λονδίνο για τις απελάσεις στη Ρουάντα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα