ΑΘΗΝΑ
08:24
|
28.04.2024
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο Αναγνωστόπουλος εγκαταλείπει επίσης και την προσπάθειά του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη σε δεύτερο βαθμό, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έκανε σήμερα γνωστό, μέσω του συνηγόρου του, ότι παραιτείται της έφεσης που ο ίδιος είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, ο Αναγνωστόπουλος εγκαταλείπει επίσης και την προσπάθειά του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, επικαλούμενος «εξαιρετικά σοβαρούς λόγους» που δεν είναι ανακοινώσιμοι και «δυσχερή ψυχολογική κατάσταση».

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

«Ο εντολέας μου, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ως συνήγορος του, με την από 06-06-2023 εξουσιοδότηση του, νομίμως θεωρημένη από το κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, όπου και εκτίει την ποινή του, με εξουσιοδοτεί όπως προβώ σήμερα σε όλες εκείνες τις διαδικασίες προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών και ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών προκειμένου να μην συνεχιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Επιπλέον διευκρινίζεται για το θέμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ότι λόγω των ανωτέρω εξελίξεων και καθότι βρίσκεται σε πολύ δυσχερή ψυχολογική κατάσταση δεν δύναται να ολοκληρώσει τη συμμετοχή του σε αυτές και ως εκ τούτου δεν θα επιχειρήσει την εισαγωγή του σε σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμπότζη: Είκοσι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε βάση πυρομαχικών

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα