ΑΘΗΝΑ
23:27
|
04.12.2023
Με ιδιωτικό αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δημοτικός σύμβουλος που ένοιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά στη Χίο, έρχεται να φωτίσει τις ελλείψεις του ΕΚΑΒ, μετά τους τραγικούς θανάτους δύο γυναικών τις προηγούμενες ημέρες στην Κω και τη Νέα Μάκρη.

Συγκεκριμένα, με ιδιωτικό αυτοκίνητο, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χίου το βράδυ της Τετάρτης ο Μάρκος Σκούφαλος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο οποίος κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στο δημοτικό συμβούλιο ένοιωσε ξαφνική αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο της βάρδιας βρισκόταν σε άλλα περιστατικά πολλά χιλιόμετρα μακρυά, στο Πυργί και εν συνεχεία στο Θολοποτάμι.

Έτσι, δημοτικοί σύμβουλοι αφού έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον κ. Σκούφαλο καθώς υπήρχε στην αίθουσα και γιατρός δημοτικός σύμβουλος, τον έβγαλαν από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου πάνω σε καρέκλα και τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Χίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία του.

«Την ώρα που γίνεται μια μεγάλη συζήτηση για κέρδη, υπερκέρδη και μερίσματα, εμείς παίζουμε τις ζωές μας κορόνα – γράμματα», δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Σκούφαλος, ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

«Εγώ ήμουν τυχερός…», πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι παρότι τα οχήματα του ΕΚΑΒ είναι επαρκή στη Χίο, δεν υπάρχουν πληρώματα για να τα επανδρώσουν, κάτι που το νησί έχει πληρώσει με πολλές ζωές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Επίθεση χάκερ σε βρετανικό πυρηνικό σταθμό

Τα παιδιά της Ελλάδας ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Φαρ Ουέστ …σε Νέα Κίο και νοσοκομείο Ναυπλίου

Ισραηλινο-παλαιστινιακές κόντρες στον ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα