ΑΘΗΝΑ
12:39
|
20.04.2024
Συγγενείς καταγγέλλουν πως το EKAB ήρθε μετά από 5 ώρες, όταν ήταν πλέον πολύ αργά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την τραγωδία στην Κω, όπου γυναίκα πέθανε στην καρότσα αγροτικού κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, ένα ακόμα περιστατικό ήρθε στο φως στην Νέα Μάκρη, με μία έγκυο κοπέλα μόλις 19 ετών και το παιδί που κυοφορούσε να χάνουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των οικείων της, η κοπέλα ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά, χθες Τρίτη το πρωί και κλήθηκε το ΕΚΑΒ γύρω στις 8:30 το πρωί, καθώς το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο για να μετακινηθεί.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις για ασθενοφόρο συνεχίστηκαν με το ΕΚΑΒ να φτάνει τελικά στο σπίτι μετά τη 1 το μεσημέρι και να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τόσο της ίδιας όσο και του μωρού που κυοφορούσε

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς όταν η 19χρονη που έμπαινε στο 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μπήκε στο ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανή, ενώ διερωτώνται γιατί εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή δεν μεταφέρθηκε σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Από το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης υποστηρίζουν ότι η κοπέλα όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή. Παράλληλα, αναφέρουν πως το ασθενοφόρο όντως την παρέλαβε στις 13:38 με τους διασώστες να τη διασωληνώνουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 19χρονη όταν έφτασε στο κέντρο υγείας παρουσίαζε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού, κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Πλέον αναμένονται να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Σκόπιμη και εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου δημοσιογράφου

EINAΠ: Κινητοποίηση στο νοσοκομείο Γεννηματάς την Τετάρτη

Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης συνελήφθησαν σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Θεσσαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις λίγα προβλήματα από την κακοκαιρία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα