ΑΘΗΝΑ
04:55
|
20.09.2024
Συνεχίζει τη διήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καθώς ολοκληρώνεται σιγά σιγά η τρίτη πριν από τις εκλογές της 25ης Ιούνη προεκλογική εβδομάδα, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ρίχνουν σήμερα το βάρος τους στο Λεκανοπέδιο Αττικής με τους επικεφαλής τους να επισκέπτονται Ασπρόπυργο, Άνω Ιλίσια και Αιγάλεω, ενώ ο γγ του ΚΚΕ συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που χθες από τη Δράμα έριξε «προειδοποιητικά πυρά» εναντίον μικρότερων κομμάτων που τοποθετούνται εκ δεξιών της ΝΔ, φωτογραφίζοντας μεταξύ άλλων και την Νίκη με τις αναφορές του στην Ορθόδοξη πίστη, θα επισκεφθεί το απόγευμα τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, που χθες το απόγευμα παρουσίασε στο ανοικτό Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου το στρατηγικό σχέδιο του κόμματος για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», θα πραγματοποιήσει στις 10:30 επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα Άνω Ιλίσια, όπου θα απευθυνθεί στους πολίτες στις 11:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, που χθες, όπως και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έστρεψε τα πυρά του στην ΝΔ αναφερόμενος στις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ και γενικότερα στον κλάδο της υγείας, θα παραχωρήσει σήμερα στις 13:30 συνέντευξη στους δημοσιογράφους Β. Χιώτη και Ν. Παπαδόπουλο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ενώ στις 18:30  θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συνεχίζει για δεύτερη ημέρα την περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, στις 10:00 θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους, ενώ στις 18:30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και στις 20:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 12:30 έχει προγραμματίσει το ΜέΡΑ25 αντιδρώντας στους θανάτους δύο γυναικών ηλικίας 63 και 19 ετών σε Κω και Νέα Μάκρη, μέσα στο τελευταίο 48ωρο, λόγω της έλλειψης ασθενοφόρων και της διαρκούς υποβάθμισης κρίσιμων υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα