ΑΘΗΝΑ
11:51
|
28.04.2024
H ιταλική αθλητική εφημερίδα αναφέρει, ότι η διαπραγμάτευση διήρκησε μερικές εβδομάδες και φαίνεται να ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

H ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dello Sport, γράφει σήμερα ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Μόντσα, ιδιοκτησίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περασμένες ημέρες φέρεται να αγοράστηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Η διαπραγμάτευση διήρκεσε μερικές εβδομάδες και φέρεται να ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες», αναφέρει η εφημερίδα. 

«Ήταν η τελευταία καθοριστική… πάσα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού: να εγγυηθεί στην ομάδα του ένα λαμπρό μέλλον, δίνοντάς την στον Έλληνα μεγιστάνα», προσθέτει η εφημερίδα της Ρώμης. 

Η Μόντσα, αγωνίζεται στην πρώτη εθνική κατηγορία της Ιταλίας, όπου εφέτος κατετάγφη στην ενδέκατη θέση. Κατά την διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, κατάφερε να πετύχει νίκες σε αγώνες με αντίπαλους την Γιουβέντους, την Ίντερ και την Νάπολι.  

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν γνωστό ότι ψάχνει να εμπλακεί και σε ομάδα στην Ιταλία και φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Η ιταλική εφημερίδα σημειώνει ότι η πώληση της Μόντσα στον Μαρινάκη είναι θέμα ημερών!

Ακόμα αναφέρεται το βιογραφικό του Έλληνα εφοπλιστή, η εμπλοκή του στα ελληνικά ΜΜΕ, η πορεία του στο ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τις ηχηρές μεταγραφές που έχει κάνει. Τονίζεται δε, ότι στη Μόντσα θα βρει τον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος δούλεψε στον Ολυμπιακό ως τεχνικός διευθυντής. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά ο Λευτέρης Πετρούνιας

FIFA και Saudi Aramco υπέγραψαν 4ετή συμφωνία συνεργασίας

Απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων πριν το ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Μακρόν για μία βουτιά στον…Σηκουάνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα