ΑΘΗΝΑ
12:56
|
04.05.2024
Ο υπουργός Μεταφορών της Βενεζουέλας μίλησε για τη νέα αεροπορική σύνδεση στο 26ο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο υπουργός Μεταφορών της Βενεζουέλας, Ραμόν Σελεστίνο Βελάσκεζ, επιβεβαίωσε σήμερα ότι η νέα αεροπορική γραμμή Καράκας-Αβάνα-Μόσχα της αεροπορικής εταιρείας Conviasa της Βενεζουέλας θα συμβάλει στη μεγαλύτερη ενίσχυση των τουριστικών δεσμών στην περιοχή.

Στη σύνοδο Ρωσίας-Λατινικής Αμερικής του 26ου Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, ο υπουργός είπε ότι «τώρα θα έχουμε εβδομαδιαίες πτήσεις, οι οποίες θα συνδέουν τόσες πολλές αδελφές χώρες στην περιοχή ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί ο περιφερειακός τουρισμός».

Ο Βελάσκεζ υπογράμμισε ότι, παρά τις κυρώσεις των ΗΠΑ, η εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις προς την Κούβα και τη Μόσχα από το 2020.

«Πρόκειται να υπογράψουμε μια συμμαχία με την Aeroflot για να δημιουργήσουμε έναν κοινό κώδικα, ο οποίος θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τη χωρητικότητα επιβατών τόσο από τη Ρωσία στη Λατινική Αμερική όσο και από τη Λατινική Αμερική στη Ρωσία», πρόσθεσε ο υπουργός.

Ο Βελάσκεζ κάλεσε τις ρωσικές εταιρείες να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη διμερών αεροπορικών επικοινωνιών. Υπογράμμισε τις ευνοϊκές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στη Βενεζουέλα για εμπορικές συναλλαγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Επίθεση σε αμερικανική βάση στην ανατολική Συρία νωρίς τα ξημερώματα

Η δανέζικη εταιρεία Maersk LLC ρευστοποιεί τη θυγατρική της στη Ρωσία

Ανατόλι Αντόνοφ: Αβάσιμες οι κατηγορίες των ΗΠΑ περί κυβερνοεπιθέσεων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα