ΑΘΗΝΑ
13:28
|
30.04.2024
Το στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι, ότι μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης της Αναστάζια, ο ένας εκ των υπόπτων έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας στην Κω, όπου διέμενε και εργάζονταν με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της. Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την περασμένη Τρίτη, τα ίχνη της συντρόφου του είχαν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του, Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα και του ανέφερε, ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω – Η τελευταία κλήση στον σύντροφό  της και το στίγμα του κινητού | zarpanews.gr

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα dimokratiki, του έστειλε την τοποθεσία της, με σκοπό να μεταβεί ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Μετά από πολλές προσπάθειες που έκανε, για να επικοινωνήσει με την σύντροφο του στο κινητό της τηλέφωνο της αυτό ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 το βράδυ μέσω μιας εφαρμογής ο σύντροφος της Αναστάζια εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημένο. Όπως προέκυψε, η σύντροφός του δεν έχει επικοινωνήσει ούτε με τον ίδιο και δεν εμφανίσθηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί στις 08:00 το πρωί στις 13/6/2023.

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα, ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ένα ασημένιο σακίδιο πλάτης. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη, η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Σύλληψη Μπαγκλαντεσιανού

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν 5 προσαγωγές αλλοδαπών, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής καταγωγής τη Δευτέρα, οι οποίοι κατέθεσαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους, η 27χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023, ήταν μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού. Οι προσαχθέντες όταν συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε.

Ένας εκ των συλληφθέντων, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, δήλωσε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Μετά, ωστόσο, από έρευνα των αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας.

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη στην Κω, όπως προέκυψε από τη λήψη μαρτυρικών καταθέσεων και τη συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής της 27χρονης. Ο 32χρονος κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα προσαχθεί ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κω, όταν περαιωθεί η προανάκριση.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» κυριολεκτικά την περιοχή, για να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής από την Πολωνία. Πάντως, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο, ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Να σημειωθεί, πως ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί έντονη ανησυχία και αμηχανία στις αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός, ότι ο Μπαγκλαντεσιανός εξέδωσε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πηγές, να αναφέρουν πως η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Η ανακοίνωση

Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νέες συλλήψεις για την Greek Mafia

Σερβιτόροι εναντίον μαγείρων

Εισβολή της αστυνομίας στο πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια-Χημικά και βία κατά διαδηλωτών

Θεσσαλονίκη: 12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του 

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα