ΑΘΗΝΑ
10:08
|
30.04.2024
Οι λόγοι για το «διαζύγιο» μεταξύ Χάρι-Μέγκαν και Spotify είναι πολλοί, όπως και το συμβόλαιο, το οποίο ανερχόταν στα 20 εκατ. δολάρια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που είχε συνάψει ο όμιλος μέσων ενημέρωσης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν με την εταιρεία γίγαντα Spotify, λήγει με κοινή συμφωνία, δήλωσαν τα δύο μέρη την Πέμπτη.

Σε κοινή δήλωση στην NY Post το Spotify και η Archewell Audio δήλωσαν ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμοι τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που έφτιαξαν μαζί». Το ζευγάρι είχε δημιουργήσει μόνο μία σειρά στο πλαίσιο του Archewell Audio podcast από τότε που υπέγραψε τη συμφωνία το 2020 για 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το Variety επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή που είπε, ότι το Spotify περίμενε περισσότερο περιεχόμενο από την Archewell Audio, ενώ μια άλλη ανώνυμη πηγή είπε, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν να απομακρυνθούν από την αποκλειστική διανομή Spotify για να βρουν ένα νέο «σπίτι» για τα έργα τους.

Η αποστολή της εταιρείας Archewell Audio είναι «η παραγωγή προγραμμάτων που ανυψώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο», καθώς και «προβάλλει διαφορετικές οπτικές και φωνές» και «χτίζει την κοινότητα μέσω κοινής εμπειρίας, αφηγήσεων και αξιών».

Πέρυσι, ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα τερμάτισαν επίσης τη συμφωνία τους με το Spotify για την αποκλειστική διανομή του podcast τους Higher Ground. Σε αυτή την περίπτωση, το Spotify είπε ότι αρνήθηκε να ανανεώσει τη συμφωνία. Είχε αναφερθεί τότε, ότι το ζευγάρι είχε διαφωνήσει με το Spotify σχετικά με τον αριθμό των εκπομπών του με πρωταγωνιστές τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και την πρώτη κυρία. Οι Ομπάμα αργότερα υπέγραψαν μια συμφωνία με την Audible της Amazon.

Από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή, ο Χάρι και η Μέγκαν επικεντρώθηκαν στο να κερδίσουν χρήματα μέσω εγχειρημάτων στα μίντια, συμπεριλαμβανομένου του podcast, της αυτοβιογραφίας του 38χρονου πρίγκιπα Spare και μιας συμφωνίας με το Netflix για την παραγωγή περιεχομένου ροής, συμπεριλαμβανομένου ενός ντοκιμαντέρ για τη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Τέλος, πρόσφατα ο Χάρι βρέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μέρος μιας δίκης για πειρατεία του τηλεφώνου του, που εκδικάστηκε στο ανώτατο δικαστήριο, όπου ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα κλοπής τηλεφώνου και άλλων παράνομων τακτικών συλλογής πληροφοριών από μέσα ενημέρωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άντριου Τέιτ: Θα δικαστεί τελικά στη Ρουμανία για βιασμό και εμπορία γυναικών

Το TikTok βγαίνει στο «σφυρί» και οι δισεκατομμυριούχοι κάνουν ουρά για να το αποκτήσουν

Celebrities στα εστιατόρια

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η «πορτοκαλί» Ελλάδα: Η σκόνη της Σαχάρας κατάπιε την Αθήνα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα