ΑΘΗΝΑ
02:51
|
05.05.2024
Η Ολλανδή, εισηγήτρια της επιτροπής Pega του Ευρωκοινοβουλίου «καρφώνει» τον Ντογιάκο για τη μυστική έρευνα του ναυαγίου της Πύλου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο στόχαστρο της εισηγήτριας, Σόφι Ιν’τ Βελντ, της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Η Σόφι Ιν’τ Βελντ, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, σχολιάζει την εντολή Ντογιάκου, να διεξαχθεί μυστική έρευνα για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Πρόκειται για την εγκύκλιο, που απεστάλη προς όλες τις εμπλεκόμενες εισαγγελικές και άλλες κρατικές υπηρεσίες που διενεργούν τις έρευνες, που ζητείται να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Η Ολλανδή ευρωβουλευτής, βάζει στο στόχαστρό τον Ισίδωρο Ντογιάκο, σημειώνοντας, πως είναι ο ίδιος άνθρωπος «που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα για το Predator».

«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος θέλει η έρευνα για το ναυάγιο στην Πύλο, να είναι μυστική. Πρόκειται για τον ίδιο Ισίδωρο Ντογιάκο, που προσπάθησε να παρεμποδίσει την έρευνα στο σκάνδαλο με το Predator. Είναι ορατό το μοτίβο;»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Disiecta Membra #11: Από τον ζιγκολό στον incel, μια διαδρομή με αυτοκίνητα

Ξέσπασμα ιλαράς στη Νιγηρία: Τουλάχιστον 42 νεκροί

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα