ΑΘΗΝΑ
03:11
|
04.05.2024
Ο νεαρός Ομάρ σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά λίγη ώρα μετά από τρομοκρατική εισβολή Εβραίων εποίκων στο χωριό του, Τουρμούς Αγιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλος ένας νεαρός Παλαιστίνιος έφυγε σήμερα από τη ζωή από ισραηλινά πυρά στο χωριό Τουρμούς Αγιά της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης στο οποίο είχαν κάνει το πρωί επιδρομή ορδές Εβραίων εποίκων με τη στήριξη του στρατού τρομοκρατώντας χωρικούς και κάνοντας βανδαλισμούς κάθε λογής σε παλαιστινιακές περιουσίες.

Ο αδικοχαμένος νεαρός λέγεται Ομάρ Τζάμπαρα και είναι 25 ετών. Πέθανε λίγο αφότου πυροβολήθηκε από Ισραηλινούς υπό ασαφείς συνθήκες στο στήθος. Από ισραηλινά πυρά τραυματίστηκαν την ίδια ώρα άλλοι οκτώ νεαροί Παλαιστίνιοι στην ίδια περιοχή.

Τόσο στο χωριό του νεαρού, όσο και σε άλλα χωριά και κωμοπόλεις της ευρύτερης περιοχής, προηγήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ως σήμερα νωρίς το πρωί τρομοκρατικό πογκρόμ επιθέσεων χιλιάδων εποίκων με τις πλάτες του στρατού.

Οι έποικοι επιτέθηκαν σε όσους Παλαιστίνιους έβρισκαν στο διάβα τους (ακόμη και σε μικρά παιδιά!) έκαψαν πάνω από 140 αυτοκίνητα Παλαιστινίων και 60 σπίτια και καταστήματα. Η εγκληματική δράση τους καταγράφηκε στα περίχωρα της Ναμπλούς και της Ραμάλας στην κατεχόμενη Δυτική ΄Οχθη με αφορμή την δολοφονία 4 Ισραηλινών και τον τραυματισμό ισάριθμων άλλων από τα όπλα δύο νεαρών Παλαιστινίων σε βενζινάδικο του εποικισμού Έλι το απόγευμα της Τρίτης, 20 Ιουνίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα