ΑΘΗΝΑ
01:57
|
28.02.2024
Ο 32χρονος άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς μετά τη σημερινή, δίωρη απολογία του, κρίθηκε βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της κοπέλας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακίστηκε σήμερα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια καθώς μετά την δίωρη απολογία του θεωρήθηκε βασικός ύποπτος για το χαμό της άτυχης κοπέλας.

Ο 32χρονος αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται αλλά τροποποίησε μέρος της αρχικής του θέσης αναγνωρίζοντας πως είχε έρθει σε «συναινετική» σεξουαλική επαφή με το θύμα.

Βάση στοιχείων που κατέγραψαν κάμερες κλειστών κυκλωμάτων από κτίρια της περιοχής κοντά στο σπίτι του υπόπτου, φαίνεται πως ο 32χρονος πήγε με το θύμα στο σπίτι του στις 21.00 το βράδυ της προπερασμένης Δευτέρας, 12 Ιουνίου, και μία ώρα μετά φαίνεται πως εισέρχεται στο κτίριο και ο συγκάτοικός του. Έκτοτε δεν καταγράφηκε να βγήκε κάποιος από την είσοδο του σπιτιού.

Ως τώρα, πιθανότερος τόπος τέλεσης του εγκλήματος φέρεται το σπίτι του 32χρονου ή ο τόπος που βρέθηκε η σορός της κοπέλας, κάτι που μένει να διαπιστωθεί από την περαιτέρω έρευνα.

Η σορός της κοπέλας που είχε έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει ως εποχιακή σε ξενοδοχειακή μονάδα της Κω βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στα ξερόχορτα στις Αλυκές του νησιού την περασμένη Κυριακή, 18 Ιουνίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανστρατιά αγροτών στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής των υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε. (upd)

Εκατοντάδες τρακτέρ από Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο έχουν κατακλύσει το κέντρο των Βρυξελλών. Έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό έξω από την Κομισιόν.
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου

Δεν απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kellogg’s είναι η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα

Στον εισαγγελέα, αύριο, 10 άτομα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα