ΑΘΗΝΑ
18:09
|
05.05.2024
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός κατηγορείται για 12 αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών που φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ του 2001 και 2013.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μια νέα δικαστική περιπέτεια, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, ξεκινά σήμερα στο Λονδίνο για τον βραβευμένο με Όσκαρ Αμερικανό ηθοποιό, Κέβιν Σπέισι. Ο 63χρονος βαρύνεται με 12 αδικήματα για σεξουαλική και άσεμνη επίθεση σε βάρος τεσσάρων ανδρών, τα οποία φέρονται να διαπράχθηκαν μεταξύ του 2001 και 2013. Ο ίδιος δηλώνει αθώος. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Ποινικό Δικαστήριο του Σάουθγουορκ στο Λονδίνο.

Ο Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει αθώος τον περασμένο Ιανουάριο σε τρεις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση προσώπου σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συγκατάθεση. Είχε επίσης προηγουμένως αρνηθεί τέσσερις ακόμη κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για πρόκληση διείσδυσης σε σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς συναίνεση.

Σε μια πρώτη ακρόαση στο Ειρηνοδικείο του Γουέστμινστερ τον Ιούνιο, ο δικηγόρος του Σπέισι, Πάτρικ Γκιμπς, επανέλαβε ότι ο πελάτης του «αρνείται σθεναρά κάθε εγκληματική ενέργεια σε αυτή την υπόθεση». Πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο «για να αποδείξει την αθωότητά του» και «να συνεχίσει τη ζωή του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Σπέισι είχε διατελέσει καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Ολντ Βικ του Λονδίνου το διάστημα από το 2004 έως το 2015. Γέννημα θρέμμα Καλιφορνέζος έχει ζήσει για πάνω από μια δεκαετία στο Λονδίνο, το οποίο είχε δηλώσει ότι το αισθάνεται σα δεύτερη πατρίδα του. Σήμερα ο Κέβιν Σπέισι ζει στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα