ΑΘΗΝΑ
06:24
|
03.05.2024
Ο ιατροδικαστής ανέφερε μώλωπες στο πρόσωπο του παιδιού, αιμορραγία, πρήξιμο στα χείλη και επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο ξεχωριστές ιατροδικαστικές εκθέσεις επιβεβαίωσαν ότι το 6χρονο κοριτσάκι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση πριν από το θάνατό της.

Σύμφωνα με το newarab.com, η 6χρονη έμενε στο σπίτι των παππούδων της στην περιοχή Μινιέχ μετά το διαζύγιο των γονιών της. Πριν λίγες ημέρες, η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αφού ανέβασε υψηλό πυρετό, ωστόσο δεν την άφησε να νοσηλευτεί, παρά τη συμβουλή του γιατρού και επέστρεψε στο σπίτι.

Η λιβανέζικη εφημερίδα An-Nahar ανέφερε, ότι το 6χρονο κορίτσι, η Λιν Ταλίμπ, πέθανε το περασμένο Σάββατο (1/7), 8 ημέρες αφότου πήγε να ζήσει με τη μητέρα της στο σπίτι των παππούδων της στην πόλη Μινιέχ, στο βόρειο Λίβανο, μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η εφημερίδα επιπλέον ανέφερε, ότι το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο με σοβαρή αναιμία που προήλθε από μεγάλη αιμορραγία, καθώς το παιδί κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένα. Δύο ξεχωριστές ιατροδικαστικές εκθέσεις, τις οποίες διέταξε το κράτος του Λιβάνου, επιβεβαίωσαν ότι το μικρό κορίτσι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση πριν από το θάνατό της.

Η έκθεση του ιατροδικαστή ανέφερε μώλωπες στο πρόσωπο του παιδιού και πρήξιμο στα χείλη και επιβεβαίωσε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση.

Ενώ η οικογένεια του πατέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση κατά της οικογένειας της μητέρας της, οι γονείς βρίσκονται υπό έρευνα από τις αρμόδιες αρχές. Από την πλευρά του, το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε, ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου για να εξακριβωθούν τα αίτια, σημειώνοντας ότι «η Εισαγγελία του Βορρά έστειλε δύο ιατροδικαστές να κάνουν ιατρική εξέταση και να συντάξουν έκθεση αναφέροντας λεπτομερώς την κατάσταση της υγείας του παιδιού που οδήγησε στο θάνατό της».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής τη Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα