ΑΘΗΝΑ
18:07
|
27.04.2024
Υπό τον ήχο των συνθημάτων που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τα σχέδια υποτιθέμενης ανάπλασης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Λίγα λεπτά κράτησε η επίσκεψη του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη στο πάρκο Δρακόπουλου στα Άνω Πατήσια, χθες το απόγευμα, υπό τον ήχο των συνθημάτων που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τα σχέδια υποτιθέμενης ανάπλασης του ελεύθερου χώρου του πρώην εργοστασίου και διεκδικούν τον χαρακτηρισμό όλης της έκτασης ως χώρο πρασίνου.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η δημοτική αρχή προχώρησε σε κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς ώστε να διερευνηθούν τυχόν ποινικά αδικήματα που έγιναν κατά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των κατοίκων.

«Από το Δρακόπουλο μέχρι τον λόφο Στρέφη, με τίποτα δεν γίνεται του δήμαρχου το κέφι» και «το πάρκο Δρακόπουλου ελεύθερο θα μείνει, τσιφλίκι κανενός δεν πρόκειται να γίνει», φώναξαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι με κάποιους από αυτούς να καταγγέλλουν την παρουσία κομματικού στρατού του δημάρχου και μπράβων.

Αγνοώντας τις διαμαρτυρίες των κατοίκων ο κ. Μπακογιάννης, στην ολιγόλεπτη ομιλία του, υπό τον ήχο των συνθημάτων, επέμεινε πως το έργο θα ολοκληρωθεί, ενώ σε ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για «περιφερόμενο θίασο» της αντίδρασης και «μικρές μειοψηφίες» που πρέπει να μάθουν… «πώς λειτουργεί η δημοκρατία».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Το φοιτητικό κίνημα στις ΗΠΑ απειλεί τον συσχετισμό

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα