ΑΘΗΝΑ
20:58
|
02.05.2024
Φοβήθηκαν άνθρακα, αλλά τους βγήκε κοκαΐνη. Η Πυροσβεστική διαπίστωσε ότι η ουσία δεν αποτελεί απειλή αφού και ο Τζο δεν ήταν εκεί!
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρίτη 4 Ιουλίου σήμερα, ημέρα διακήρυξης της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ από τα (σημερινά) ξαδέρφια τους Βρετανούς, και μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Λευκός Οίκος, έγινε αποδέκτης μιας καταρχήν ύποπτης λευκής σκόνης… η οποία στην πορεία δεν ενόχλησε! Ήταν απλά μια ναρκωτική ουσία!     

Την περασμένη Κυριακή σήμανε συναγερμός οδηγώντας σε έκτακτη εκκένωση του κτιρίου-έδρας του προέδρου των ΗΠΑ, λόγω μιας ύποπτης σκόνης που βρέθηκε. Τελικά, η εξέταση βγήκε θετική σε κοκαΐνη! Και τώρα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αναζητούν τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post, ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών, Άντονι Γκουλιέλμι, ανέφερε ότι η ουσία υποβάλλεται σε περαιτέρω εξέταση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς είναι και οι αρχές εξετάζουν πώς μπήκε στον Λευκό Οίκο. Ενημέρωσε δε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ουάσιγκτον διαπίστωσε ότι η ουσία δεν αποτελεί απειλή.

Όταν βρέθηκε η σκόνη, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν βρισκόταν στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο Γκουλιέλμι, διεξάγεται ήδη «έρευνα για την αιτία και τον τρόπο» του τρόπου με τον οποίο η ουσία εισήλθε στον Λευκό Οίκο. Ο Γκουλιέλμι αρνήθηκε να πει συγκεκριμένα σε ποιο σημείο του Λευκού Οίκου βρέθηκε ούτε πώς ήταν συσκευασμένη. Αρκέστηκε να πει ότι βρέθηκε από μέλη του Τμήματος Ένστολων της Μυστικής Υπηρεσίας να πραγματοποιούν ελέγχους ρουτίνας μέσα στο κτίριο.

«Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη» ήταν το επίσημο αποτέλεσμα του ελέγχου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Κάρλα Μπρούνι: Κατέθεσε επί ώρες ως ύποπτη σε έρευνα που συνδέεται με τον Σαρκοζί 

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα