ΑΘΗΝΑ
04:59
|
03.05.2024
Συνελήφθησαν συνολικά 4 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο διοργανωτής, ο οποίος είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στη Μύκονο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάρτι σε βίλα στον Κούνουπα της Μυκόνου με 200 άτομα, υψηλά ντεσιμπέλ και ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη, χασίς, έκσταση, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον διοργανωτή του πάρτι και σε τρεις θαμώνες, με την κατηγορία ηχορύπανσης και κατοχής ναρκωτικών σε βίλα που λειτουργούσε ως χώρος νυχτερινής διασκέδασης.

Σύμφωνα με την Βραδινή, γιος πρώην αξιωματικού της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος στη Μύκονο, είναι ο διοργανωτής του συγκεκριμένου πάρτι με τα ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί, που προσποιήθηκαν τους καλεσμένους στο πάρτι, προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις.

Χρονικό

Από το μεσημέρι της Κυριακής, έφτασαν πληροφορίες στους αστυνομικούς της Υ.Α Μυκόνου, ότι θα διοργανωθεί πάρτι σε βίλα στην περιοχή Κούνουπας Μυκόνου. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που θα διοργάνωναν και θα συμμετείχαν στο πάρτι.

Έτσι, δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στη βίλα, εισήλθαν στον προαύλιο χώρο πληρώνοντας αντίτιμο 50 ευρώ για την συμμετοχή τους στο πάρτι. Παρέμειναν στο εσωτερικό του πολυτελούς σπιτιού για περισσότερα από 50 λεπτά και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπίστωσαν ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όταν στη 01:50 τα ξημερώματα της Δευτέρας, έφτασε στη βίλα η αστυνομία με την συνδρομή δικαστικού λειτουργού και οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, όμως, ήταν πια αργά. Στη ράμπα εισόδου προς τον αίθριο χώρο του καταλύματος είχε τοποθετηθεί πάγκος, στον οποίο γίνονταν έλεγχος εισόδου και η πληρωμή αντιτίμου ύφους 50 ευρώ των προσερχόμενων στο πάρτι.

Επίσης σε κάθε εισερχόμενο πελάτη τοποθετούσαν στο περικάρπιο, ένα κορδελάκι, αναφέρει το διαβιβαστικό της Ασφάλειας. Ως υπεύθυνος παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος του πρώην ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και δημοτικός σύμβουλος στο νησί της Μυκόνου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην σύλληψή του. Επίσης, συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, η οποία φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδελφό του 35χρονου.

Συνολικά, στην έρευνα που ακολούθησε στη βίλα, τους υπαίθριους χώρους και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, βρέθηκαν περίπου 60 γραμμάρια κοκαΐνης, τσιγαριλίκια κάνναβης, shisa 1,4 γραμμαρίων, 12 δισκία Exstacy, χασίς 17,1 γραμμαρίων, χάπια Lsd, και μεθαμφεταμίνη 13,7 γραμμαρίων

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα