ΑΘΗΝΑ
05:38
|
08.05.2024
Τέσσερις έφηβοι δέχθηκαν τα πυρά, οι τρεις τραυματίστηκαν ελαφρά. Ο ηλικιωμένος δεν είχε άδεια για το όπλο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ηλικιωμένος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τέσσερις ανήλικους, ύστερα από φραστικό επεισόδιο που προηγήθηκε, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Από τους τέσσερις ανήλικους οι τρεις (δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος) διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ και Παπαγεωργίου), χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Οι δύο εξ αυτών ήδη πήραν εξιτήριο κι επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 11.20 το βράδυ, ενώ μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι ο 70χρονος δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ThessToday.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα 20 ανηλίκων διασκέδαζε σε πανηγύρι. Καθώς επέστρεφαν σπίτια τους, πέρασαν έξω από την κατοικία του 70χρονου. Εκείνη την ώρα έτυχε να μιλήσουν αρκετά δυνατά, με αποτέλεσμα ο 70χρονος να πάρει την κυνηγετική καραμπίνα στα χέρια του και να πυροβολήσει. Ο ίδιος ιστότοπος αναφέρει ότι ο 70χρονος έφερε όπλο χωρίς άδεια και ως εκ τούτου κατασχέθηκε από τις αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Ο πρόεδρος της περιοχής δήλωσε ότι οι γονείς των παιδιών είναι ανάστατοι από το περιστατικό.

Αυτός ήταν μέσα στο σπίτι του όταν τους πυροβόλησε. Δεν έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο στο παρελθόν, μένει μόνος του, αλλά αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και χρήζει φροντίδας. Οι γονείς των παιδιών είναι ανάστατοι. Τυχεροί είμαστε που δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν ειδική φροντίδα, είπε χαρακτηριστικά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα