ΑΘΗΝΑ
21:29
|
03.05.2024
Μέχρι και σήμερα, οι «κρατικές» και «αστυνομικές δολοφονίες», «οι γυναικοκτονίες» συνεχίζονται. ««Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ θυμωμένη», τόνισε η Μάγδα Φύσσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρέμβαση για τη δράση των ακροδεξιών ομάδων και οργανώσεων «10 χρόνια τώρα», έκανε η Μάγδα Φύσσα σε εκδήλωση το Σάββατο 8/7 στο 24ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας στο Άλσος Βεΐκου.

Η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα από την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή» εξέφρασε την οργή της για την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή κάνοντας λόγο για «έγκλημα στο έγκλημα».

Η Μάγδα Φύσσα αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσοι σήκωσαν τον αντιφασιστικό αγώνα στο δικαστήριο και ποια είναι η διαδρομή του κινήματος την τελευταία δεκαετία. Μέχρι και σήμερα, οι «κρατικές» και «αστυνομικές δολοφονίες», «οι γυναικοκτονίες» συνεχίζονται.

«Τι κάνουμε για όλα αυτά; Δέκα χρόνια που δολοφόνησαν τον Παύλο , συνεχίζω και βλέπω παντού δολοφονίες. Τον Ζακ, κρατικές δολοφονίες, αστυνομικές δολοφονίες, γυναικοκτονίες. Είμαι ακόμη πολύ θυμωμένη», είπε και πρόσθεσε:

Ειλικρινά είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Θυμωμένη με όλους μας. Γιατί καλά είναι τα λόγια. Αλλά όταν σου χτυπάει την πόρτα [ο φασισμός] και έχεις μια δολοφονία και την κουβαλάς εφ’ όρου ζωής. Και δεν φτάνουν όλα αυτά. Όταν έχεις την απώλεια του παιδιού σου, με τον τρόπο που έγινε. Το τι περνάμε μόνο εμείς το ξέρουμε. Το τι είναι ο ναζισμός.

Στο τέλος της παρέμβασής της η Μάγδα Φύσσα απηύθυνε κάλεσμα για ενότητα των αγώνων και στήριξη των θυμάτων των αστυνομικών δολοφονιών και των οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα