ΑΘΗΝΑ
22:24
|
30.04.2024
Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο και τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα για την υγεία του 54χρονου σεκιουριτά, γνωστού οπαδού της ΑΕΚ, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές στα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που δέχθηκε επίθεση σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκό πάρκο από ομάδα ληστών που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες, είναι κλινικά νεκρός. 

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν. Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Ο γιος του 54χρονου καταγγέλλει πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχαν προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως κανείς δεν είδε το τζιπάκι με τον χαλκό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, καθώς δεν υπήρχαν ούτε κάμερες ασφαλείας, ούτε κινητά τηλέφωνα προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο. Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλους χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Πορεία κατά της καταστολής στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Μυστήριο με ανεύρεση νεκρού 39χρονου στο λιμάνι της Ραφήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα