ΑΘΗΝΑ
18:28
|
27.04.2024
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 33χρονου, που σκοτώθηκες κατά την πτώση της γέφυρας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής 23/7 στη περιμετρική Πατρών και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 33χρονος και τραυματιστούν 14 άτομα.  Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τους ανθρώπους που βρίσκονταν στη γέφυρα λίγα λεπτά πριν την κατάρρευσή της.

Το πρωί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ρίο έγινε η κηδεία του 33χρονου που σκοτώθηκε κατά την πτώση της γέφυρας. Στη περιοχή υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για τυχόν αποτροπή επεισοδίων. Στην επιχείρηση συνδράμει η 6 ΕΜΑΚ με δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που ψάχνουν τα συντρίμμια. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν εντοπισθεί ίχνη ζωής αλλά ούτε και μακάβρια ευρήματα. Οι Πυροσβέστες δεν θα αποχωρήσουν μέχρις ότου «ελευθερωθεί» πλήρως το σημείο.

Όσον αφορά στους τραυματίες από την κατάρρευση της γέφυρας, 7 άτομα νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με την κατάσταση του ενός να παραμένει κρίσιμη. Τρεις ακόμη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, ενώ τέσσερα άτομα πήραν εξιτήριο.

Νέα συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 8.30 στη Πάτρα από το Εργατικό Κέντρο και σωματεία εργαζομένων, για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εργασίες στα εργοτάξια , που είχαν ως αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη της κατάρρευσης της γέφυρας στα Μποζαΐτικα. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι σοσιαλιστές οπαδοί καλούν τον Ισπανό πρωθυπουργό να παραμείνει στη θέση του

Αρμενία: Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την οριοθέτηση των συνόρων με το Αζερμπαϊτζάν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στην Αττική οδό

Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία και Κλιματική Αλλαγή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα