ΑΘΗΝΑ
08:27
|
03.05.2024
Θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστουδουλίδη και τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Γεώργιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει, αύριο Τετάρτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την πρώτη μετά την επανεκλογή του στην πρωθυπουργία της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνομιλίες με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη για μια σειρά θεμάτων, όπως οι εξελίξεις στο Κυπριακό, τα ευρωτουρκικά, οι διμερείς σχέσεις, οι περιφερειακές εξελίξεις και το Μεταναστευτικό.

Αμέσως μετά την άφιξη του στην Κύπρο ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου θα καταθέσει στεφάνι και θα υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί στα Φυλακισμένα Μνήματα.

Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής και θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και στη συνέχεια ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αργότερα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θα μεταβεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο, προτού αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εργατική Πρωτομαγιά με 191 νεκρούς εν ώρα εργασίας στην Ιταλία

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα