ΑΘΗΝΑ
06:36
|
04.05.2024
Ενώ έδινε συνέντευξη Τύπου ξαφνικά πάγωσε μην αρθρώνοντας λέξη για περίπου μισό λεπτό. Τον Μάρτιο είχε υποστεί κάταγμα και διάσειση μετά από πτώση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ερωτηματικά για την διανοητική κατάσταση και την γενικότερη πορεία της υγείας του υπερήλικα προέδρου της μειοψηφίας των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, τέθηκαν απόψε μετά την εμφάνιση του 81χρονου πολιτικού στην αρχή συνέντευξης Τύπου στην Ουάσιγκτον  όπου έμεινε «παγωμένος» και «ανέκφραστος» για περίπου μισό λεπτό δείχνοντας να μην αντιλαμβάνεται που βρίσκεται ή τι ήθελε να κάνει.

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε ξεκινήσει σχετική συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας ώσπου ξαφνικά πάγωσε και σταμάτησε να μιλά για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ο 81χρονος πολιτικός απομακρύνθηκε από βοηθούς του και λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει την αποστολή διεκπεραίωσης της συνέντευξης Τύπου, αποδοκιμάζοντας τις πολιτικές του Προέδρου Τζο Μπάιντεν στον τομέα της οικονομίας.

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Μιτς Μακόνελ υπέστη κάταγμα και διάσειση μετά από πτώση σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Μακόνελ που είναι περίπου συνομήλικος με τον Δημοκρατικό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν θύμισε τα περιστατικά άστοχων και άκαιρων δηλώσεων που κάνει κατά καιρούς τροφοδοτώντας τις φήμες πως βρίσκεται στην αρχή άνοιας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής

Παναμάς: Ομαλοποιείται η εκλογική κούρσα με αποδοχή της υποψηφιότητας Μουλίνο

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα