ΑΘΗΝΑ
14:30
|
03.05.2024
Τα αδέρφια Τέιτ οφείλουν να παρουσιάζονται στην αστυνομία, όταν τους ζητείται ως ότου γίνει η δίκη τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αμφιλεγόμενος influencer Άντριου Τέιτ αφέθηκε ελεύθερος από τον κατ’ οίκον περιορισμό στη Ρουμανία εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες βιασμού και εμπορίας ανθρώπων.

Ο Άντριου Τέιτ και ο αδελφός του Τρίσταν συνελήφθησαν τον Μάρτιο και κατηγορήθηκαν τον Ιούνιο. Και οι δυο αρνούνται τις κατηγορίες. Τα αδέρφια μπορεί να κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στην πρωτεύουσα, στο Βουκουρέστι.

Ωστόσο, οφείλουν να παρουσιάζονται στην αστυνομία όταν τους ζητείτε και να τους ενημερώσουν για οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης. Τους απαγορεύεται επίσης να επικοινωνήσουν με τους δύο Ρουμάνους συνεργάτες που κατηγορούνται εξίσου, τους μάρτυρες ή τα φερόμενα θύματα ή τις οικογένειές τους.

Η παραβίαση αυτών των κανόνων, θα μπορούσε να οδηγήσει στην επιστροφή τους στον κατ’ οίκον περιορισμό ή σε προληπτική κράτηση. Επιπλέον, δικαστής θα ελέγχει τη συμμόρφωσή των δυο κατηγορούμενων για τις επόμενες 60 ημέρες.

Τα αδέρφια συνελήφθησαν για πρώτη φορά στο σπίτι τους τον Δεκέμβριο και μεταφέρθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό 3 μήνες αργότερα. Το κατηγορητήριο αναφέρει, ότι μαζί με δύο γυναίκες συνεργάτες τους δημιούργησαν μια οργανωμένη εγκληματική ομάδα το 2021, για να διαπράξουν εμπορία ανθρώπων στη Ρουμανία, αλλά και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Υεμένη: Προσφέρουν σπουδές στους αποβλημένους φιλοπαλαιστίνιους φοιτητές

ΟΗΕ: Θα χρειαστούν 80 χρόνια για την ανοικοδόμηση της Γάζας

Ημέρες παθών και θαυμάτων στην αγορά εργασίας (της αναλήψεως στα ΑΤΜ για αυξήσεις και Δώρα)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα