ΑΘΗΝΑ
13:08
|
28.05.2024
Στην πρώτη του συνέντευξη στο BBC, αφότου βγήκε από τη φυλακή, αμετανόητος φαίνεται να είναι ο γνωστός influencer, προκαλώντας με τις δηλώσεις του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Άντριου Τέιτ αρνήθηκε, ότι τροφοδοτεί μια κουλτούρα μισογυνισμού και υπερασπίστηκε τη φήμη του σε συνέντευξη του στο BBC. Δήλωσε στο BBC επίσης, ότι του έκανε χάρη που τους άφησε να του πάρουν συνέντευξη στη Ρουμανία. Όταν το BBC έθεσε μια σειρά από κατηγορίες εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων κατηγοριών για βιασμό, εμπορία ανθρώπων και εκμετάλλευση γυναικών, για τις οποίες ερευνάται από Ρουμάνους εισαγγελείς, εκείνος τις απέρριψε και τις αρνήθηκε κατηγορηματικώς.

Όταν όμως πιέστηκε για το αν οι αμφιλεγόμενες απόψεις του για τις γυναίκες βλάπτουν τους νέους, ο influencer ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «δύναμη για το καλό» και ότι «ενεργούσε υπό την οδηγία του Θεού να κάνει καλά πράγματα».

Αυτή ήταν η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Τέιτ σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, αφότου αφέθηκε ελεύθερος σε κατ’ οίκον περιορισμό από την αστυνομία στη Ρουμανία τον Απρίλιο.

Ο Άντριου Τέιτ, ο οποίος έχει εκφράσει επανειλημμένα τη δυσπιστία του για τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης, έχει τεράστιο αριθμό ακολούθων στο διαδίκτυο. Ωστόσο, συμφώνησε στην πρώτη του συνέντευξη χωρίς καθορισμένους όρους.

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο απέρριψε τις μαρτυρίες των γυναικών, που εμπλέκονται στην τρέχουσα έρευνα και τον κατηγόρησαν για βιασμό και εκμετάλλευση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Χαρά χωρίς τύψεις

Γάζα: Ισραηλινά τανκς παρελαύνουν στο κέντρο της Ράφα

Με λιμό απειλείται η Ζάμπια λόγω της καταστροφικής ξηρασίας

Μαζικές διαδηλώσεις σε Μαγιόρκα, Μινόρκα και Ίμπιζα κατά του υπερτουρισμού

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα