ΑΘΗΝΑ
16:55
|
28.04.2024
Ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς σε βουλγαρικό έδαφος και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να διαφύγει στην Βουλγαρία, παρά την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα έως τη δίκη του που του επιβλήθηκε, προσπάθησε ο 35χρονος που το βράδυ της Παρασκευής κατέβασε την ελληνική σημαία και ανέβασε τη βουλγαρική στο λιμάνι της Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και παρά το γεγονός ότι λιμενικοί είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες από το όχημα του, όπως αναφέρει το kavalanews.gr επιβιβάστηκε σε αυτό και κατευθύνθηκε προς τη Δράμα. Στην Δράμα συνάντησε μπλόκο της Αστυνομίας που του έκανε σήμα για να σταματήσει. Eκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη για τη σύλληψή του, η οποία έφτασε έως τα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Ο 35χρονος, τελικά, κατάφερε να περάσει στην γειτονική χώρα από την Εξοχή, όπου όμως ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς στο βουλγαρικό έδαφος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παραδοθεί στις ελληνικές Aρχές και κρατείται στη Δράμα, αντιμετωπίζοντας νέες κατηγορίες που έρχονται να προστεθούν στις προηγούμενες προσβολή εθνικών συμβόλων.

Για το θέμα του 35χρονου που είναι γνωστός στις αρχές από την εμπλοκή του με εξτρεμιστική οργάνωση που θέτει θέμα ελληνικότητας της Καβάλας και άλλων περιοχών της Ανατολικής Μακεδονίας, έχει υπάρξει παρέμβαση και από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο βρίσκεται σε επαφή με τη βουλγαρική πλευρά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γάζα: Ο αριθμός των νεκρών από τα ισραηλινά χτυπήματα πλησιάζει τους 34.500

ΗΠΑ: Εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών καθώς εξαπλώνονται οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο στη Γάζα

Ένας νεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε ναυάγιο με μετανάστες στη Σάμο

Εξάρχεια: Μητέρα και δύο παιδιά διασώθηκαν από φλεγόμενο διαμέρισμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα