ΑΘΗΝΑ
05:20
|
06.05.2024
Η πιο άτυχη γυναίκα του κόσμου; Μάλλον ναι, αφού δέχτηκε ταυτόχρονη επίθεση από φίδι και γεράκι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο άτυχη γυναίκα του κόσμου; Μέχρι ένα σημείο, ναι. Η Πέγκυ Τζόουνς, 64 ετών από το Τέξας τραυματίστηκε σε επίθεση από δύο διαφορετικά ζώα, ένα φίδι και ένα γεράκι.

Το φίδι μάλιστα ξέφυγε από τα νύχια του γερακιού και έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό, στο χέρι της. Στη συνέχεια, το γεράκι έσπευσε να ξαναπιάσει τη λεία του με αποτέλεσμα να τραυματίσει πολύ σοβαρά την 64χρονη.

Τέξας: Μια 64χρονη δέχθηκε επίθεση από γεράκι και φίδι ταυτόχρονα

Σύμφωνα με την New York Post η Πέγκυ Τζόουνς, ήταν στο τρακτέρ της και έκοβε το γκαζόν στο Σίλσμπι στις 25 Ιουλίου, όταν το φίδι προσγειώθηκε στο χέρι της και τυλίχτηκε γύρω από από αυτό σαν «ένας μικρός βόας» όπως περιέγραψε η ίδια.

«Το φίδι έσφιγγε τόσο δυνατά και κουνούσα τα χέρια μου στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά. «Και τότε, το γεράκι αρχισε να έρχεται προς το μέρος μου, βάζοντας τα νύχια του στο χέρι μου ξανά και ξανά. Απλώς έλεγα: «Βοήθησέ με, Ιησού! Βοήθησέ με, Ιησού!», πρόσθεσε η Τζόουνς.

Τζόουνς σε ένα χωράφι

Είπε, ότι το γεράκι έπεσε πάνω της τουλάχιστον 4 φορές στις φρενήρεις προσπάθειές του να πιάσει ξανά το φίδι που προφανώς ξέφυγε από τα νύχια του νωρίτερα.

Σε δευτερόλεπτα, ολόκληρο το δεξί χέρι της γέμισε με αίματα, καθώς είχε βαθιά κοψίματα από τα νύχια του αρπακτικού.

τεξας γερακι φιδι

Η Τζόουνς είπε ότι ο σύζυγός της, Γουέντελ, 66 ετών, ήρθε τρέχοντας όταν άκουσε τα κλάματα της και την είδε να τρέχει προς το μέρος του, ​​καθώς αίμα έσταζε από το χέρι της, ανέφερε η Washington Post.

«Φώναζα και ούρλιαζα. Δεν ήξερε τι έλεγα. Νόμιζα ότι με δάγκωσε ένα φίδι», είπε στο KPRC. Ο Γουέντελ την μετέφερε γρήγορα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της καθάρισαν τα τραύματα της, της έδεσαν το χέρι και της συνταγογράφησαν αντιβιοτικά.

Η γυναίκα προσέθεσε πως της είπαν ότι πρέπει να είναι το πιο άτυχο άτομο, αφού υπέστη ταυτόχρονη επίθεση από ένα γεράκι και ένα δηλητηριώδες φίδι. Όμως εκείνη τόνισε ότι: «Νιώθω σαν το πιο τυχερό άτομο που έχει επιζήσει από αυτό!». Μετά το περιστατικό η Τζόουνς έχει ανέβει ξανά στο τρακτέρ της, παρότι ζήτησε από τον σύζυγό της να είναι μαζί της στην πρώτη της βόλτα, μόνο και μόνο για να προσέχει τα… ιπτάμενα φίδια.

τεξας γερακι φιδι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε ο Αντώνης Τουρκογιώργης στα 73 του χρόνια

Ιουλιανό και Γρηγοριανό ημερολόγιο: Μια ιστορία, δύο φορές… Πάσχα

Οι ψηφοφόροι του Παναμά θα εκλέξουν νέο πρόεδρο

Νεκρή ανασύρθηκε η γυναίκα που έπεσε με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Πάτρας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα