ΑΘΗΝΑ
16:13
|
13.05.2024
Σε μήνυμά της, η οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου ζητά αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αύριο, Παρασκευή 11 Αυγούστου, θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια καταδρομικής επίθεσης Κροατών χούλιγκαν, το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε.

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρουν ζητά αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα».

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “«Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Αριθμοί λογαριασμών Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:
Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:  IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836
Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο «Ελπίδα», μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν  τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι ήταν η αιτία θανάτου του 29χρονου. Ο άτυχος φίλαθλος της ΑΕΚ δέχθηκε το χτύπημα πιθανότατα από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να αμυνθεί, όμως το τραύμα προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο λίγα λεπτά αργότερα. 

#Νέα Φιλαδέλφεια
#Μιχάλης Κατσούρης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Kosmodromio

Πλατεία Εξαρχείων: Επιχείρηση επέκτασης της περίφραξης

Με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησαν οι εργασίες. Σε κινητοποίηση στις 7 το απόγευμα καλούν οι κάτοικοι.

Μαζικός βομβαρδισμός του Μπέλγκοροντ από τις Ουκρανικές δυνάμεις

Περισσότερα από 300 διαμερίσματα υπέστησαν ζημιές. Δεκαεπτά τραυματίες, ανάμεσά τους ένα παιδί και δυο γυναίκες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Δικαιοσύνη στα θύματα της Πύλου»: Συναυλία στου Ρουφ

Κινητοποίηση τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο Σύνταγμα ενόψει της δίκης εννέα επιζώντων που παραπέμπονται για πρόκληση ναυαγίου και διακίνηση μεταναστών.
ΣΥΝΑΦΗ

Έρευνα: Σχεδόν 1 στους 2 Έλληνες θεωρεί ότι δεν ζει σε δημοκρατική χώρα

Αρμενία: 151 συλλήψεις διαδηλωτών κατά της παραχώρησης χωριών στο Αζερμπαϊτζάν

Γάζα: Εντός ωρών καταρρέει το σύστημα υγείας

Λογοκρισία στη RAI και πολιτιστική ηγεμονία: Η Μελόνι επιτίθεται

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα