ΑΘΗΝΑ
02:41
|
13.05.2024
Μπλόκο σε Ρουμάνους χούλιγκαν που σκόπευαν να έρθουν στην Αθήνα για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη βελγική Γκενκ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στους Αμπελόκηπους, σημειώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι, καθώς ο λαβύρινθος της οπαδικής βίας δεν φαίνεται να έχει έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 10 ατόμων, που επέβαιναν σε δίκυκλα, επιτέθηκαν και έσπασαν την τζαμαρία καφετέριας στην συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού.

Αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες, που αυτόπτες αναφέρουν πως δεν έφεραν διακριτικά ομάδας, τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν στην προσαγωγή 13 ατόμων προκειμένου να εξεταστεί η συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Η καφετέρια, σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, είναι συνιδιοκτησίας μέλους οικογένειας ενός εκ των Ελλήνων συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Μπλόκο σε Ρουμάνους χούλιγκαν

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, νωρίς το μεσημέρι, βανάκι στο οποίο επέβαιναν 7 Ρουμάνοι χούλιγκαν ενός κλαμπ αδελφοποιημένου με την βελγική Γκενκ ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία στην Κακαβιά.

Η εν λόγω ομάδα χούλιγκαν είχε προορισμό τον Πειραιά όπου απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γκενκ για τα προκριματικά του Europa League.

Πάνω στους Ρουμάνους εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, ένα πολυεργαλείο με μαχαίρι, 23 σπρέι βαφής, μία μάσκα τύπου full face, εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι) και φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου της αλλοδαπής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γεωργία: Προς έγκριση το νομοσχέδιο για «ξένους πράκτορες» παρά τις αντιδράσεις

Μεγάλη πυρκαγιά στον Δυτικό Καναδά ωθεί χιλιάδες κατοίκους να εκκενώσουν

Και όμως, έχουμε δύναμη μεγαλύτερη από όση νομίζουμε

Στους 143 οι νεκροι από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα