ΑΘΗΝΑ
09:38
|
13.05.2024
«Ασ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»… η κοτρόνα είναι ολοστρόγγυλη σαν μπάλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις ανακριτές, ένας τακτικός και δύο επίκουροι, θα διενεργήσουν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η δικογραφία είναι ογκωδέστατη. Οι 105 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ομάδες και η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Η δολοφονία ενός νέου ανθρώπου που ήρθε να ταράξει τις επονομαζόμενες «ήσυχες ημέρες του Αυγούστου» βρήκε σε βαθιά χειμερία νάρκη την Ελληνική Αστυνομία και το Μαξίμου. Όχι μόνο ήξεραν για την κάθοδο των νεοναζί Κροατών, όχι μόνο τους έχασαν στον δρόμο αλλά σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στις 10/8 η εντολή που δόθηκε ήταν: «Ασ’ τους… Πάνε να κοιμηθούν»!  

Η στρουθοκάμηλος που λέγεται Μαξίμου έχει χώσει το κεφάλι της βαθιά μέσα στο χώμα και περιμένει τα γένια της να μεγαλώσουν για να δείξει και πάλι συγκλονισμένη. Έχει αφήσει τους βουλευτές και τα στελέχη της να βγάλουν το φίδι από την τρύπα… αλλά μέχρι πότε θα σηκώνουν αυτοί το βάρος της πολιτικής ευθύνης;

Και στη Νέα Φιλαδέλφεια καθάρισαν τον τόπο του εγκλήματος και μετά ήρθαν οι «αρμόδιοι» για τη συλλογή των στοιχείων.

«Η πρώτη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη είναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό. Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο φωτορεπόρτερ που αποκάλυψε το… καθάρισμα.

Έχει ντραπεί και η ντροπή με τον παραλογισμό του φετινού Αυγούστου και ναι, συμφωνούμε με το σκίτσο του Πάνου Ζάχαρη.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε δεύτερες κάλπες η εκλογή προέδρου στη Λιθουανία

Πλατεία Εξαρχείων: Επιχείρηση επέκτασης της περίφραξης

15 τα θύματα από την κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μπέλγκοροντ

Το μεσημέρι το τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα