ΑΘΗΝΑ
20:09
|
07.05.2024
Μετά τη μητέρα, και ο πατέρας του αδικοχαμένου 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αδιαθεσία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο Θριάσιο νοσοοκομείο μεταφέρθηκε αργά το μεσημέρι ο πατέρας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της 7ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του αδικοχαμένου νεαρού νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική μετά από έντονη αδιαθεσία και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.

Χτες, 9 Αυγούστου, είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο η μητέρα του 29χρονου αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Η γυναίκα μετά από την έντονη αδιαθεσία, που ένιωσε όταν έμαθε το θάνατο του γιου της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο αφού υποβλήθηκε σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο, τον οποίο ολοκλήρωσε δίχως ευρήματα.

Στην Ελευσίνα, αύριο, 11 Αυγούστου, η κηδεία του Κατσουρή

Στον ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα όπου ζούσε θα τελεστεί αύριο το απόγευμα στις 17.00 η εξώδιος ακολουθία του Μιχάλη Κατσούρη. Θα τον αποχαιρετίσουν η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και χιλιάδες φίλαθλοι της ΑΕΚ που αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή.

Σε μήνυμά της, η οικογένεια του αδικοχαμένου 29χρονου ζητά αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Σωματείο «Ελπίδα» με κατάθεση χρημάτων στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ σε Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα:

  • Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
  • Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836
  • Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».

Η ιατροδικαστική έκθεση

Από ακατάσχετη αιμορραγία σε ένα και μοναδικό τραύμα από μαχαίρι στον πήχη προκλήθηκε ο θάνατος του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η ιατροδικαστική έκθεση, που επιβεβαιώνει την αρχική διαπίστωση των γιατρών του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος άνδρας.Όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή, ο 29χρονος έφερε και κάποια άλλα χτυπήματα στα χέρια, που δέχτηκε προφανώς στην προσπάθεια του να αμυνθεί, όχι όμως ιδιαίτερης σημασίας.

Το τραύμα από μαχαίρι στον πήχη, ωστόσο, ήταν βαθύ και έκοψε αρτηρία και αγγεία, με αποτέλεσμα ο 29χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εργαστηριακές έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα εστιάζεται σε μια μικρή ομάδα χούλιγκαν που έλαβαν μέρος στα αιματηρά επεισόδια.

Πρόκειται για μια ομάδα 13 ατόμων, εκ των οποίων οι 9 είναι Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ένας Αλβανός και τρεις Έλληνες που είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Από αυτούς οι δύο έχουν συλληφθεί και ο τρίτος διαφεύγει της σύλληψης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα