ΑΘΗΝΑ
21:30
|
23.02.2024
Οι έρευνες στρέφονται γύρω από 5 άτομα, που πάνω τους, κατά τη σύλληψη, βρέθηκαν σουγιάδες με αίμα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατάθεση με την κατάθεση, μαρτυρία με την μαρτυρία, αρχίζει να παίρνει μορφή το ψηφιδωτό του τρόμου. Νέα βίντεο, ευρήματα και πειστήρια, προστίθενται καθημερινά στις αποκαλύψεις για τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας στον θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή.

Μέσα από το προανακριτικό υλικό και τα όσα δήλωσαν ενόρκως οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση καταστολής της δράσης των Κροατών χούλιγκαν αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, φωτίζεται το τελευταίο σκέλος της δραματικής ημέρας. Παράλληλα, διεξάγεται και η ΕΔΕ ώστε να εντοπιστούν τα λάθη και οι υπεύθυνοι για την ολιγωρία που επέδειξε, για σχεδόν 24 ώρες, η ΕΛ.ΑΣ..

Πέντε οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μιχάλη

Η έμφαση, βεβαίως, δίνεται στην αναζήτηση του ατόμου που έδωσε το δολοφονικό χτύπημα. Οι έρευνες των αρχών έχουν οδηγήσει σε 5 βασικούς υπόπτους. Πρόκειται για έναν Κροάτη, έναν Αλβανό και τρεις Έλληνες.

Ο Αλβανός και ο Κροάτης κατά τη σύλληψή τους, είχαν πάνω τους αναδιπλούμενους σουγιάδες με αίμα και αμέσως διαχωρίστηκαν από τους υπόλοιπους συλληφθέντες, ως ύποπτοι για τη δολοφονία. Οι 2 από τους Έλληνες είναι οργανωμένοι οπαδοί ελληνικής ομάδας και έχουν βαρύ ποινικό μητρώο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δεν κλείνουν τα Body Shop στην Ελλάδα

Αγγλία: Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή ιερών κειμηλίων στην Αιθιοπία

Το Gemini της Google τα βλέπει (σχεδόν όλα)…μαύρα

Υπόθεση μαστροπείας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορουμένων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα