ΑΘΗΝΑ
10:39
|
08.05.2024
Πολλοί από τους φίλους του κρατούσαν στα χέρια κίτρινα λουλούδια ενώ το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της «AEK Original».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον ύστατο αποχαιρετισμό στον αδικοχαμένο 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε άγρια το βράδυ της 7ης Αυγούστου από ακροδεξιούς χούλιγκαν έδωσαν το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, όπου ζούσε, πλήθος συγγενών, φίλων και οπαδών της αγαπημένης του ομάδας.

Πολλοί από τους φίλους του κρατούσαν στα χέρια κίτρινα λουλούδια ενώ το φέρετρο ήταν στολισμένο με κίτρινα τριαντάφυλλα και ένα κασκόλ της «AEK Original».

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» φώναξε υποβασταζόμενη η μητέρα του 29χρονου θύματος, ενώ τη στιγμή που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το Κοσμοδρόμιο, ο τάφος του νεαρού παραχωρήθηκε από τον Δήμο Ελευσίνας και θα γίνει σύμβολο αντιφασιστικής και αντιοπαδικής βίας.

Νωρίτερα ο δήμος Ελευσίνας είχε αποφασίσει την αναστολή κάθε αθλητικής και πολιτιστικής εκδήλωσης τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της τελετής κηδείας του Μιχάλη Κατσούρη.

Στο μήνυμά της, η οικογένεια του Μιχάλη ανέφερε:
«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιές, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ” στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μητέρες δολοφονημένων γυναικών μιλούν για τις γυναικοκτονίες

Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Η Ράφα θα μετατραπεί σε νεκροταφείο

Στο Σύνταγμα την Παρασκευή οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος του κόμβου Κηφισίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα